Trei zodii care îşi vor trăda prietenii în luna mai. Nativii aceştia ar face orice pentru a-şi atinge ţelurile!

 

Astrologii au realizat horoscopul pentru luna mai şi au aflat că trei dintre zodii vor recurge la orice pentru a obţine tot ce îşi doresc! Iată de cine trebuie să te fereşti: 

ZODIA VĂRSĂTOR. Se întoarce roata pentru acest nativ de aer și va da niște lovituri uriașe. Mulți cred că acest nativ nu știe să se reinventeze, însă în luna mai va surprinde pe toată lumea. Va lăsa în urmă trecutul și va merge mai departe cu orice preț. Nu va mai ține cont de sentimentele celor din jur ci doar de ale lui. Poate lăsa în urmă niște prieteni de dragul obținerii succesului.

ZODIA BERBEC. Berbecul primește foarte mult curaj și merge înainte cu tupeu. Îl caracterizează spiritul aventurier și va face multe schimbări mai ales în relațiile cu cei din jur. Berbecul se va încredința cu totul proiectelor sale ce țin de carieră, de sfera profesională în exclusivitate.

ZODIA RAC. Nativul Rac nu ține cont de sentimentele celor din jur atunci când vrea să ajungă departe. Trădarea poate fi ceva normal în cazul lor, chiar dacă aparent acești nativi sunt cei mai loiali. Știu foarte bine cum să își joace cartea și îi cuceresc pe toți. Totuși, nu e bine să îi crezi tot timpul, mai ales atunci când se furișează pe lângă tine din senin, deodată.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe