Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Una se îndrăgostește, alta pune mâna pe un portofel gros! PATRU ZODII care vor avea o primăvară bogată în surprize

Vin vremuri bune pentru patru dintre zodiile horoscopului. Primăvara va fi pentru ei bogată în dragoste, bani și surprize plăcute. Tu te afli printre ele?

Vin vremuri bune pentru patru dintre zodiile horoscopului. Primăvara va fi pentru ei bogată în dragoste, bani și surprize plăcute. Tu te afli printre ele?

Balanță – Cu toate că lucrurile decurg nu chiar în regulă pentru aceșți nativi, nu vor înceta să-și găsească liniștea nici în punctul în care vor crede că totul e gata. Sunt puternici de fel iar asta îi va avantaja mult. În viitor, în sfârșit ei vor întâmpină o bucurie, ce le va schimbă grimasă. Dacă ești Balanță și ești în căutarea marii iubiri, ai putea să-ți găsești sufletul pereche în această primăvară.

Scorpion – Acești nativi trăiesc într-o mare contradicție. Iubirea pe care o poartă este una incertă. Sunt atrași de irealitate și din fericire, vor reuși să depășească momentul dificil cu ajutorul celor apropriați. Însă în viitor, astrologii le-au promit o surpriză, o bucurie ce le va mai indulcii tristețea. O sumă mare de bani poate ajunge direct în buzunarele lor.

Săgetător – Sagetatorii iubesc senzațiile țări. În același timp, iubesc înălțimea precum un bebeluș își iubește mama. Au nevoie de sporturile extreme aproape la fel de mult precum au nevoie de mâncare. Iubesc ceea ce fac, iar asta îi caracterizează cel mai mult, iar în viitor, aceștia vor avea toate motivele să fie bucuroși.

Berbec – Berbecii sunt printre cei mai misterioși oameni. Și când spun asta, mă refer la cel mai extrem mod. Vestimentația lor este precum și mintea, una înfofolită cu multe straturi de răspunsuri, și de întrebări. Își iubesc viață, chiar dacă sunt judecați că fiind ciudați. Bucuria pentru ei reprezintă ceea e pentru nimeni altcineva nu va reprezenta, un viciu, iar perioada următoare aceștia vor avea parte de el din plin.

Sursa: zodiata.com

Recomandari