Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc". Ce ne spune Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie care sunt vibraţiile energetice ale anului 2021.

Vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc". Ce ne spune Lidia Fecioru

profimedia

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că pentru a atrage energiile pozitive trebuie să te lipsești de lucruri pe care nu le mai folosești. Tensiunile sociale se resimte, iar precipitațiile, care vor fi extreme, ne vor face să fim posomorâți.

De asemenea, nu vor lipsi tensiunile politice. Cu toate acestea, ele vor închega lumea, ne vor apropia puțin. În 2021, din nefericire, vor crește violențele. Până în luna aprilie, vom avea parte de luni foarte grele, chiar și din punct de vedere financiare. E nevoie de mici schimbări, cum ar fi un bilețel cu dorințe pe care să îl citim când suntem bine-dispuși.

Anul acesta ne dezvoltăm intuiția și așteptările pe care le avem pentru noul an. Asta ține de dezvoltarea creativă a fiecăruia. În acest an, trebuie să fim buni și să ne plătim datoriile, iar din câștigurile pe care le încasăm trebuie să ne amintim să dăruim a zecea parte. Cu toate acestea, despre toate numerele psihologice cu încărcătura 4 se știe că sunt zgârcite, acestea fiind 4, 13, 22 și 31.

Cu toate acestea, împărțitul și primitul nu reprezintă zeciuială. Trebuie să dăm a zecea parte din ceea ce muncim noi. Dacă dăm doar ca să primim, asta nu e mai e zeciuială.

În 2021, legea iertării e importantă. Dacă porți ură în suflet și nu poți ierta, nu vei putea nici să iubești. Trebuie să cureți sufletul de ură pentru a aduce iubire înapoi. Acele persoane nici pe ei înșiși nu se iubesc. Este nevoie de curățenie sufletească pentru că de aici va crește în noi și partea de simpatie, de reciprocitate, de prietenie. Oamenii care își văd de treaba lor și nu sunt interesați de ce face fiecare din jur sunt cei mai fericiți.

Recomandari