Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Vorba lungă… preferata lor. Top 5 cele mai vorbărețe zodii. Acești nativi par că abia fac pauze să respire!

Cinci din cele 12 zodii sunt cunoscute pentru că vorbesc mult, ceea ce nu reprezintă neaparat ceva negativ, deoarece alte persoane se simt mai bine ascultând și lăsând pe altcineva să se afle în centrul atenției.

Cinci din cele 12 zodii sunt cunoscute pentru că vorbesc mult, ceea ce nu reprezintă neaparat ceva negativ, deoarece alte persoane se simt mai bine ascultând și lăsând pe altcineva să se afle în centrul atenției. Sigur, există și situații în care aceste cinci zodii ar trebui să știe să se tempereze și să îi lase pe alții să conducă discuțiile.

Gemeni

Pentru Gemeni, vorbitul este ca respiratul, iar mințile lor ascuțite le permit să schimbe subiectele de discuție fără dificultate, pentru a păstra conversația vie.

În plus, acești nativi se pot conecta cu oricine și nu au nicio problemă în a conduce o discuție sau în a participa la una, deși nu sunt foarte stăpâni pe subiect. În cea din urmă situație, ei vor pune întrebări și vor căuta să învețe.

Berbec

Impulsivii Berbeci, atunci când au ceva de spus, în mod sigur îi ascultă toată lumea. Ei se pot face auziți peste oricine, în orice situație, și nu se vor opri până când nu vor epuiza subiectul.

În cazul în care cineva îi contrazice, Berbecii vor declanșa o dezbatere lungă și la... volum mare!

Săgetător

Onești, entuziaști și direcți, Săgetătorii pot vorbi ore întregi despre subiectele lor preferate – ei pot avea sute astfel de subiecte în fiecare zi.

Există două metode prin care Săgetătorii pot fi făcuți să tacă – să le fie oferită o nouă carte sau să fie învățați ceva nou.

Pești

Unii dintre cei mai sensibili din zodiac, nativii în zodia Pești au sentimente intense și le place să vorbească despre acestea sau despre ceea ce cred ei că simt cei cu care interacționează.

Acești nativi sunt în stare să le explice altor oameni exact ce se întâmplă în sufletele lor și pot vorbi ore întregi pe această temă.

Leu

Pentru Lei, totul este un spectacol. Ei nu poartă extraordinar de multe conversații cu substanță cât fac spectacol. Leilor le place să spună povești și să țină discursuri pe diverse teme, mai ales când sunt înconjurați de mai mulți oameni.

Cei din preajma lor pot vorbi doar atunci când Leii le dau acordul, dar vor trebui să aștepte momentul destul de mult.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro