Căutare Live

Zodia care suferă cel mai mult în 2020. E cea mai afectată zodie din horoscop 2020

Horoscop 2020. Anul 2020 va fi tumultuos pentru multe zodii, însă există o zodie care va suferi cel mai mult dintre toate și pe umerii căreia vor cădea multe greutăți. Iată care este zodia bătută de astre anul viitor.

horoscop 2019

Anul 2020 va fi tumultuos pentru multe zodii, însă există o zodie care va suferi cel mai mult dintre toate și pe umerii căreia vor cădea multe greutăți. Iată care este zodia bătută de astre în 2020.

Horoscop 2020. Zodia care suferă cel mai mult

Scorpionul, căci despre ea este vorba, va traversa tranzite grele și puternic încărcate negativ anul viitor. Depinde doar de ei să își găsească echilibrul sentimental și să fie cumpătați și calmi.

Nativii Scorpion sunt înzestrați cu o intuiție și cu un al șaselea simt atunci când vine vorba despre loialitatea și devotamentul partenerilor. Detectează trădările și nu se lasă înșelați. Un Scorpion mințit devine furios chiar dacă nu o arată.

Este bine să fiți total sinceri atunci când aveți un partener Scorpion. Nu va acceptă nici o înșelătorie, nici o ascundere a adevărului. O dată ce e mințit, acest nativ devine suspicios și bănuitor și va fi greu să îi recastigati încrederea. În 2020, viața Scorpionului va lua o altă turnură. Va fi înșelat de partenerul de viață, dar și de cei de afaceri. Va simți cum viața i se schimbă radical și se va simți nesigur pe sine în multe privințe.

Horoscop 2020 Scorpion. Tradarea le va marca existența

Din păcate, în 2020 Scorpionul va simți ope propria-i piele cum e să îi pierzi pe cei care îi erau dragi. Perioada întunecată va dura în jur de 3-4 luni din an. În restul timpului, nativii își vor linge rănile și vor încerca să renască din propria cenușă. Doar cei puternici vor reuși.

Totuși, Scorpionii au resurse sufletești nebănuite iar iubirea lor este de multe ori extremă. Pot fi devotați și fideli, dar atunci când se simt mințiți, nu ezită să rupă brutal o legătură sentimentală.

Anul 2020 le aduce dezamăgiri și amar, dar mulți nativi vor ști perfect cum să întoarcă situația în avantajul lor.

sursa: cespunastrele, sursa foto: cespunastrele

Horoscop 18 decembrie 2019. Vrei, nu vrei, trebuie să faci anumite schimbări... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de miercuri, 18 decembrie 2019. Banii vin de unde nu te aștepți! Pentru această zodie,...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x