Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Zodia feminină cel mai greu de cucerit: e gospodină în bucătărie, doamnă în societate și vampă în pat. Metode prin care poți ajunge la inima ei!

Se spune despre ele că sunt încăpățânate și pline de sine. Femeile născute în această zodie nu sunt ușor de cucerit, dar cine reușește se bucură de o iubită sau o soție PERFECTĂ! 

Se spune despre ele că sunt încăpățânate și pline de sine. Femeile născute în această zodie nu sunt ușor de cucerit, dar cine reușește se bucură de o iubită sau o soție PERFECTĂ!

Noi îți oferim câteva sfaturi despre cum poți ajunge la inima ei!

Oferă-i liniște!
Armonia, confortul, siguranță sunt aspecte foarte importante pentru oricine, cu atât mai mult pentru o femeie născută într-un semn de Pământ. Oamenii cei mai dragi trebuie să-i aducă echilibru, nicidecum stres, neliniști, intrigi. Ea însăși este foarte sinceră, dedicată, fidelă și așteaptă același lucru în schimb. Nu va trece peste miciuni sau trădări, este extrem de categorică din acest punct de vedere și nu acceptă lipsă de principii. Cu ea trebuie să ai răbdare, nu-i place s-o grăbești sau să fii prea insistent, iar cu o atitudine schimbătoare sau rece o îndepărtezi cel mai ușor.

Și, da, e vorba despre femeia Taur.

Muncește mai mult decât ea!
Taurii sunt foarte implicați în muncă lor și interesați să fie mai buni pe zi ce trece, să câștige mai bine, să-și poată permite mai multe lucruri. O femeie născută în această zodie nu va acceptă alături un bărbat care se mulțumește cu puțin sau care cheltuiește banii cu nesăbuință. Financiar, trebuie să stai mai bine decât ea, ceea ce nu e neapărat ușor, căci femeile Taur câștiga aproape întotdeauna excelent. Dar poți să fii liniștit cu o astfel de parteneră de viață alături, căci nu se așteaptă s-o salvezi când da de greu, iar dacă ți se întâmplă să treci printr-o perioadă proastă financiar, luptă coț la coț cu ține și te ajută prin toate mijloacele.

Răsfăț-o!
Femeile Taur sunt gurmande. Dar cum muncesc foarte mult, e firesc să nu le rămână timp de petrecut în față aragazului și nici chef sau energie, pentru că, fie vorba-ntre noi, adoră și relaxarea la fel de mult cum le place să aibă contul din bancă asigurat. Așa că, vor fi încântate de acel bărbat care le invită la cină într-un loc cochet sau le pregătește chiar el o masă gustoasă. Îi poți arată că o prețuiești oferindu-i fără un motiv anume un masaj, o zi la SPA sau o sticlă din șampanie ei preferata, doar pentru a sărbători faptul că o ai alături. Îi plac lucrurile frumoase, prețioase, așa că ai mai mari șanse s-o cucerești cu un buchet de orhidee decât cu unul de flori de câmp, chiar dacă-s culese chiar de ține.

Cedează tu, fiindcă ea nu o va face!
Când e convinsă că are dreptate (și e convinsă de cele mai multe ori) o femeie Taur nu-și schimbă părerea pentru nimic în lume. Nu te gândi să o contrazici, mai ales când sunt și alții de față. Este, după mulți, cel mai încăpățânat semn zodiacal. Când o superi foarte tare, nu vei reuși s-o îmblânzești ușor. Ciocolată și muzică bună îți cresc șansele, totuși.

Căsătorește-te cu ea!
Mai mult decât alte semne, femeia Taur are nevoie de certitudini. Siguranță sentimentală și cea materială îi sunt necesare în egală măsură și cea mai bună cale de a-i demonstra că se poate bază pe ține și emoțional, și financiar pe termen lung este să-i vorbești despre voi la viitor, că despre o familie. Nu înseamnă că-ți va răspunde DA dacă o ceri în căsătorie la o săptămâna după ce v-ați cunoscut. Femeia Taur se hotărăște greu asupra unui partener de viață tocmai pentru vrea să fie sigură că alege bine, pentru totdeauna. Trebuie să-i câștigi încrederea și să o faci să se simtă specială în fiecare zi.

Recomandari