Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2019! Lovitură drastică pentru acești nativi! Au probleme mari în dragoste!

Nativii Balanţă culeg astăzi roadele unei colaborări pentru care au muncit mult, iar nativii Rac sunt nevoiţi să rezolve nişte probleme mai vechi la serviciu. 

Nativii Balanţă culeg astăzi roadele unei colaborări pentru care au muncit mult, iar nativii Rac sunt nevoiţi să rezolve nişte probleme mai vechi la serviciu.

Este sfârșit de săptămână, însă CAPRICORNII au atât de multă energie, încât simt că pot munci mult timp de acum. Implicarea în mai multe sarcini deodată la serviciu îi poate recomanda chiar pentru un post de conducere.

VĂRSĂTORII sunt norocoși și în plan personal dar și profesional. Șefii se declară foarte mulțumiți de eforturile lor și pe deasupra, au și șansa să li se propună o colaborare importantă.

PEȘTII pot suferi o mică dezamăgire la serviciu, eșec care să le cam strice planurile de weekend. Chiar dacă și-au dat silința pentru un proiect, rezultatele. întârzie să apară.

BERBECILOR li se recomadă să nu își facă planuri mărețe în carieră astăzi, pentru că nu sunt în cea mai bună formă. Mai bine ar acorda priorititate odihnei.

Nu același lucru îl putem spune despre TAURI, nativi care au astăzi șanse să pună bazele unui vis în plan profesional.

GEMENII stau foarte bine astăzi și în ce privește carieră. Se prevăd schimbări favorabile pentru ei în plan profesional, dacă se vor ține de treaba la fel că până acum.

Chiar dacă weekendul bate la ușa și le stă gândul la distracție și relaxare, RACII sunt nevoiți să rezolve niște probleme mai vechi la locul de muncă. Situația e una cam neplăcută, așa că au nevoie de mult calm și tact.

În sfârșit LEII au timp în voie să se ocupe de un proiect de suflet astăzi. În ultima vreme au fost pe fugă și au muncit mai mult pentru ceilalți.

Nativii FECIOARĂ sunt o adevărată sursă de inspirație în echipa lor de la serviciu. Creativitatea și rapiditatea le vor fi date drept exemplu de superiori și nu este exclus că eficientă să le fie răsplătită.

Și BALANȚELE au mare noroc în plan profesional, unde pot culege roadele muncii depuse în ultimele zile. O colaborare le poate aduce câștiguri mai mari decât sperau.

Nu sunt prea favorizați în plan sentimental SCORPIONII, dar iată că au noroc în carieră. Sunt încurajați să facă un pas în față, iar ajutați de farmecul lor, șansele de reușită sunt foarte mari.


SĂGETĂTORII pot fi presați să ia niște decizii. care nu le sunt pe plac, în plan profesional. Reușitele necesită și sacrificii, așa că trebuie să depună puțin mai mult efort.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro