Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscop 29 decembrie 2019. O zodie are probleme în relația de cuplu, dar dă lovitura în plan financiar

Ziua de 29 decembrie aduce schimbări drastice pentru Capricorni, care își pot schimba domeniul de activitate. Vărsătorii, în schimb, au probleme în relația de cuplu, însă au parte de câștiguri însemnate în plan financiar.

Află care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, mai jos:

Capricornii se pot înscrie la un curs de perfecționare sau pot își pot schimba domeniul de activitate. Relațiile cu străinătatea sunt destul de bune.

Relația cu partenerul de cuplu este destul de tensionată pentru Vărsători. Pe plan financiar, însă, totul le merge ca pe roate, motiv pentru care au idei noi de afaceri.

Nici colegii și nici prietenii nu îi sprijină pe Pești, motiv pentru care alegeți să petreceți puțin timp singuri, iar activitățile în natură sunt soluția perfectă.

Berbecii își asumă mai multe activități decât pot duce, motiv pentru care intrați în panică din lipsă de timp. Astrele vă recomandă o mai bună organizare și să cereți sfaturi persoanelor în care aveți încredere.

Descoperă care sunt previziunile astrologice pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Recomandari