Căutare Live

Horoscopul zilei de 29 noiembrie. Săgetătorii ar trebui să-și păstreze energia pentru partenerul de cuplu, iar Berbecii trebuie să fie atenți la bani

Vinerea nu pare să fie o zi foarte romantică, dar e productivă din punct de vedere profesional. Iar printre nativii care se vor bucura de succes la serviciu se numără Săgetătorii. 

Săgetătorii nu ar trebui să se suprasolicite. Păstrați-vă energia pentru sectorul amoros și creativ.

Chiar dacă Capricornii sunt îndreptați spre relaxare astăzi, astrele le recomandă să ducă la capăt cu determinare proiectele începute.

Vărsătorii sunt foarte receptivi la nevoile celor din jur și dornici de a ajuta. Nu scăpați din vedere toate aspectele practice care implică familia.

Care sunt previziunile pentru celelalte zodii, află în clipul de mai sus!

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri