Căutare Live

Zodii care se îndrăgostesc în luna august. 3 zodii sunt cele mai norocoase

Luna augut este luna concediilor si a povestilor de dragoste nascute in serile calde de vara. Toti cei care sunt singuri isi doresc in perioada asta a anului un om cu care sa-si imparta timpul liber, concediul, vacantele. Iata care sunt cele trei zodii care isi vor intalni dragostea in luna august.

Luna augut este luna concediilor și a poveștilor de dragoste născute în serile calde de vară. Toți cei care sunt singuri își doresc în perioada asta a anului un om cu care să-și împartă timpul liber, concediul, vacanțele. Iată care sunt cele trei zodii care își vor întâlni dragostea în luna august.

Ei sunt norocoșii lunii august

Zodia Leu

Leul este un iubitor al acestui anotimp și un mare aventurier. Cu toate că nu duce lipsă de prieteni și de sprijinul familiei, de cele mai multe ori simte nevoia unui partener de viață. Ieșirile nenumărate îi vor oferi Leului posibilitatea de a întâlni persoana potrivită. Cei care se află în acest moment într-o relație care scârțaie, vor analiza bine situația luna viitoare și vor lua o decizie.

Zodia Săgetător

Pentru săgetător luna august este una „extrem de periculoasă”! Acești nativi se vor îndrăgosti iremediabil și vor uita complet de dezamăgirea suferită în relația anterioară. Este de reținut faptul că ar fi bine sa fii mai comunicativ pentru a și menține relația dorită. Chiar dacă ți-e frică de eșec, vei avea curajul să îți deschizi inima în fața noului partener.

Zodia Pești

Și pentru Pești urmează o lună propice începerii unei relații, numai că trebuie să aibă mare grijă la cerințe. De când este singur, Peștele, și-a făcut tot felul de imagini cu un partener ideal. Nu este rău să știi ce vrei de la viață și de la persoana de lângă tine, doar că în cazul lor lucrurile sunt duse la extreme și dăunează. Comunicarea este cheia!

Gelozie, urmată de despărțire! Seara aduce lacrimi amare pentru O ZODIE... HOROSCOPUL ZILEI DE 25 IULIE. Mare ghinion pentru o zodie. Nimic nu îi merge bine!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri