Căutare Live

Zodii compatibile în 2019. Cu ce zodii te vei înțelege bine în 2019, Anul schimbărilor

Zodii compatibile în 2019. Anul 2019 este considerat de astrologi drept anul marilor schimbări, asftel că și relațiile, parteneriatele se reorganizează și suferă schimbări. Iată cum se reconfigurează harta compatibilităților între zodii pe 2019, cu cine te vei înțelege și pe cine trebuie să eviți. 

compatibilitati zodii

Zodii compatibile în 2019. Anul 2019 este considerat de astrologi drept anul marilor schimbări, asftel că și relațiile, parteneriatele se reorganizează și suferă schimbări. Iată cum se reconfigurează harta compatibilităților între zodii pe 2019, cu cine te vei înțelege și pe cine trebuie să eviți.

Zodii compatibile în 2019 Berbec

Astrologii cred că Berbecii caută prieteni cu trasaturi opuse lor. Ei sunt deschiși, activi și ambițioși,intrând de multe ori în competiții, prin urmare opusul ar fi Balanța. Berbecii au nevoie de multă armonie în viața lor, iar Balanțele pot face ca Berbecii să o păstreze. Ambele zodii sunt conduse de vivacitate și sunt spirite neliniștite.

Zodii compatibile în 2019 Taur (20 aprilie – 20 mai)

Zodia Taur este aerian sau se enervează ușor. Are nevoie de o persoană cerebrală, cu picioarele pe pământ. Și cine mai potrivită decât Fecioara?! Taurii îi vor oferi în schimb Fecioarei afecțiune și bunătate.

Zodii compatibile în 2019 Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii, persoane dificile recunoscute, au nevoie de persoane care li se aseamănă. Vărsătorii vor fi aceștia în 2019, astfel că în Anul schimbărilor, Gemenii trebuie să acționeze dacă vor să aibă parte de momente distractive, dar și de afinități intelectuale. Cu Varsatorii, aceștia pot purta conversatii intense chiar si ore intregi.

Zodii compatibile în 2019 Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este un alt semn care iubește să aibă pe cineva asemănător în grupul de prieteni. Racii formează prietenii cu nativi din aceeași zodie, dar și cu zodiile opuse, precum Capricornii. Aceste zodii apreciază siguranța și echilibrul, și acordă mare importantă aspectelor legate de familie. Însă, nativii Capricorn nu sunt la fel de sensibili.

Zodii compatibile în 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Leul și Vărsătorul se vor înțelege de minune în 2019. Leul, mereu încrezător, îl admiră pe Vărsător pentru unicitatea să li pentru spiritul liber și visător.

Zodii compatibile în 2019 Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara, semn de Pământ care nu te părăsește la greu are nevoie de cei mai buni prieteni. În 2019 aceștia vor fi Taurii. Aceste semne se potrivesc foarte bine și pentru că Fecioarele vor să primească ceea ce oferă, iar aceste două zodii vor ști să răsplătească binele primit.

Zodii compatibile în 2019 Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele își fac prieteni fără a depune mari eforturi. Le place să fie înconjurate de persoane relaxate, sincere. Își doresc să fie apreciate pentru muncă depusă, și se înconjoară de oricine le oferă acest răsfăț – iar Taurii sunt cei care le vor oferi cu drag complimentele de care au nevoie.

Zodii compatibile în 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au nevoie de prietenii absolute, profunde și de lungă durată. Se potrivesc cel mai bine cu cei asemenea lor: Peștii. Peștii vor oferi susținere Scorpionilor, și chiar reușesc să îi liniștească în momentele tensionate.

Zodii compatibile în 2019 Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)=

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului. Se vor înțelege cel mai bine cu Vărsătorii și Berbecii. Săgetătorul este probabil cel mai temperat dintre toți, dar va reuși să țină pasul cu ceilalți doi.

Zodii compatibile în 2019 Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni este greu sa se împrieteneasca cu majoritatea oamenilor. În 2019, aceștia vor găsi sprijin în alți Capricorni, dar și în Fecioare sau Pești.

Zodii compatibile în 2019 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorili au nevoie de persoane care le apreciază inteligență și perfectionismul. Iar aceste persoane fac parte din zodiile Berbec sau Leu, deoarece au abilitatea de a stabili trenduri, devin ușor modele pentru ceilalți.

Zodii compatibile în 2019 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Peștii și Vărsătorii se vor înțelege foarte bine, pentru că sunt suflete libere. Altor zodii le poate fi greu să-i înțeleagă pe visătorii născuți în zodia Pești, însă Vărsătorii nu au astfel de probleme. Peștii nu se vor împrieteni niciodată cu Peștii.

sursa: cespunastrele.ro

sursa foto: cespunastrele.ro

Horoscop 12 decembrie. Ce zodie primește o primă salarială consistentă... Horoscop ianuarie 2019. Ce anunță prima lună din an pentru fiecare zodie...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x