Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Zodiile care se despart în această primăvară! Numai lacrimi pentru ele

Astrele dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor suferi în perioadă următoare și care vor trece prin despărtiri dureroase. Află dacă ești printre ghinioniști!    

Despărțirile nu sunt plăcute, dar sunt un fapt de viață pe care anumite zodii îl vor trăi în această primăvară. Astrele dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor suferi în perioadă următoare și care vor trece prin despărtiri dureroase. Află dacă ești printre ghinioniști!

BERBEC. Primăvara aceasta, berbecii care sunt într-o relație vor întâmpina probleme în cuplu. Relația lor nu va mai funcționa cum trebuie și este posibil să de despartă de partenerul lor.
Dacă vor acționă acum și vor luă o decizie, vor avea mai multă liniște pe viitor. Deși va fi o perioadă dureroasă pentru ei, doar așa se vor bucură de liniște sufletească mai târziu.


GEMENI. Relația cu partenerul de viată nu mai corespunde standardelor. Dacă gemenii vor trece cu bine peste toate testele din relația lor, vor deveni mai puternici, dacă nu, vor lua o pauză lungă. Cu toate acestea, se va produce o ruptură în această primăvară. Gemenii vor avea parte de o primăvară tensionată și va trebui să-și decidă viitorul sentimental.

FECIOARĂ. Nativii născuti sub acest semn zodiacal ar trebui să se gandească bine dacă mai merită să rămană în relația actuală sau nu. Pot închide un capitol și să inceapă unul nou.
Dacă nemulțumirile lor sau frustrările sunt mai multe decât gesturile de tandrețe și afecțiune, inseamnă că ar trebui să-și pună niște semne de întrebare și să se gandească dacă se merită să mai lupte pentru partener.

SĂGETĂTOR. Vot există certuri grave care se vor încheia prin despărtiri dureroase.
Există multe răni care trebuie vindecate și, totodată, multe lacrimi amare. totul depinde de acești nativi. Ori mai fac compromisuri în continuare, ori se decid să pună punct relației.

sursa: estisuperba

Recomandari