Căutare Live

Horoscop luna iubirii! Află ce-ți rezervă astrele și dacă ești printre zodiile care se îndrăgostesc în februarie

Horoscopul lunii februarie, numită și luna iubirii, îți spune exact cum stai cu dragostea, dar și cum îți merge pe celelalte planuri. Află ce-ți rezervă astrele și dacă ești printre zodiile care se îndrăgostesc în februarie:

Horoscopul lunii februarie, numită și luna iubirii, îți spune exact cum stai cu dragostea, dar și cum îți merge pe celelalte planuri. Află ce-ți rezervă astrele și dacă ești printre zodiile care se îndrăgostesc în februarie:

Horoscop februarie, luna iubirii. BERBEC

Cei aflați în zodia berbec pot scapă de datorii în luna februarie, dar trebuie să-și gestioneze rațional economiile. Nu este recomandat să împrumutați bani. Dacă lasă de la ei, berbecii se vor scufundă și mai mult în datorii, în pofida gestului bun pe care-l fac. Pe de altă parte, pe plan amoros, în jurul datei de 11 februarie berbecii vor fi puși la încercare. Încep să se simtă ușor „exploatați” și vor avea impresia că se cere prea mult de la ei

Horoscop februarie, luna iubirii. TAUR

Cei din zodia TAUR vor fi apreciaţi la locul de muncă. Orele de peste program vor fi în detrimentul relațiilor amoroase și familiale. Pe aceste două planuri pot apărea tensiuni. Totodată, ar trebui să fie atenți la sănătate. Mai ales la nivelul spatelui, al coloanei.

Horoscop februarie, luna iubirii. GEMENI

GEMENII nu debutează cu dreptul în această lună. Vestea bună este că, îşi revin repede. După 8 februarie, Gemenilor li se deschid noi oportunități, vor cunoaște oameni noi care ar putea să-i ajute să evolueze atât în carieră, cât și pe plan financiar. Vor avea parte și de vești bune. În a două parte a lunii, și pe plan amoros le va merge bine gemenilor. Vor lua decizii importante, care schimbă cursul amoros propriu și care-i pot bulversa, însă, pe termen lung, viață amoroasă va fi înfloritoare.

Horoscop februarie, luna iubirii. RAC

Cei din zodia RAC, se vor gândi mai mult la ei înșiși în luna februarie. Își vor stabili obiectivele personale, le vor prioritiza și vor concepe planuri pentru atingerea acestora. Vor primi ajutor și din partea familiei, dar și a prietenilor. Așadar, dacă ești rac și vrei slăbești zece kilograme, luna februarie este ideală pentru a începe acest demers și a te concentra pe acest obiectiv.

Horoscop februarie, luna iubirii. LEU

LEII, în februarie, au nevoie de timp pentru ei înșiși, dar acesta va fi sporadic. Pe plan familial, sunt șanse mari că leii să aibă grijă de o rudă mai în vârstă, cu probleme, în februarie. Acest lucru o să-i solicite și fizic, dar mai ales psihic. Din acest motiv, leii vor tanji, efectiv, după ore libere în care să stea singuri și să nu facă absolut nimic.

Horoscop februarie, luna iubirii. FECIOARA

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

FECIOARELE vor începe luna februarie în forță, cu o atitudine pozitivă și deschiși la nou. Astfel, vor cunoaște oameni noi și vor lega anumite prietenii care îi vor ajută, în restul lui 2019, pe plan profesional. Deschiderea pe care o vor avea în februarie va oferi fecioarelor și oportunități amoroase. Totul va merge bine dacă lăsăți ironia de-o parte.

Horoscop februarie, luna iubirii. BALANȚĂ

Începutul lui februarie le este favorabil pe plan financiar BALANȚELOR, căci ar putea avea niște venituri neașteptate, cum ar fi o moștenire, dividente de la o investiție mai veche sau poate cineva le restituie o suma de bani împrumutată mai demult. Balanțele se vor simți obosite, chiar dacă nu au mai pierdut nopți și au dormit suficient.

Horoscop februarie, luna iubirii. SCORPION

Pe plan amoros, februarie aduce momente extreme SCORPIONILOR. Vor avea parte de experiențe relativ scurte că timp, de câteva zile, în care vor fi în al nouălea cer, pentru că mai apoi să se trezească cu picioarele pe pământ, iar trezirea nu le va fi tocmai plăcută. Deși nu apar „amenințări” pe plan amoros, în cazul scorpionilor starea de bine depinde de cum percep ei cealaltă persoană și legătură sentimentală. Deci este o chestiune de atitudine, nu de fapte.

Horoscop februarie, luna iubirii. SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII, la începutul lui februarie, sunt împrăștiați și bulversați. Vor reuși, totuși, să se adune în a două parte a lunii. În plus, vor avea noroc la bani. câştigurile financiare din această lună le va da starea de bine.

Horoscop februarie, luna iubirii. CAPRICORN

CAPRICORNII încep să culeagă învățămintele din experiențele și dificultățile prin care au trecut în decembrie și ianuarie abia în luna februarie. A două luna din an va fi, practic, revelatoare pentru capricorni. Își vor da, într-un final seama, cum vor să trăiască.

Horoscop februarie, luna iubirii. VĂRSĂTOR

VEDETELE lunii sunt VĂRSĂTORII. Acestora li se deschid orizonturile pe plan profesional și vor fi surprinși de câtă susținere vor avea din partea unor oameni de la locul de muncă. Februarie va fi darnic cu vărsătorii și pe plan financiar, ei având mai multe zile cu șanse de venituri suplimentare.

Horoscop februarie, luna iubirii. PEŞTI

Şi am ajuns și la PEȘTI. Cumpătare și gândire la rece – cu acestea trebuie să între peștii în luna februarie. Dacă nu vor da dovadă de acestea, riscă să ia niște decizii greșite la început de luna sau să spună niște lucruri pentru care vor fi trași la răspundere și de care le va părea rău.

Sursa: zodiata.com

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre zodia Gemeni!... Horoscop 22 ianuarie 2019. Zi neagră pentru o zodia Rac...
Ultimele știri