Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Zodiile care te vor trăda când îți va fi lumea mai dragă – Te vor vinde pe la spate!

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care sunt cele mai răzbunătoare și de fiecare dată când sunt călcate pe coadă, reacționează în cel mai violent mod.

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care sunt cele mai răzbunătoare și de fiecare dată când sunt călcate pe coadă, reacționează în cel mai violent mod.

Află și tu care sunt zodiile care te pot trăda oricând și în care ar trebui să nu ai niciodată încredere deplină.

SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal pot fi extrem de parșivi și machiavelici, mai ales atunci când au și un interes ascuns. Ar face orice pentru a-și atinge scopurile, chiar dacă acest lucru înseamnă să-și trădeze prietenii.

Scorpionul este unul dintre cei mai buni strategi din zodiac și de aceea, va știi să facă față oricărei situații dificile. Acești nativi îți pot fi cei mai buni prieteni, însă până la un punct. Acest punct va fi când nevoile tale vor interfera cu cele ale lor.

CAPRICORN:

Nativii din capricorn tac și fac. Nu sunt extrem de comunicativi și preferă să analizeze bine situațiile în care sunt puși și, mai ales, persoanele din jurul lor. Capricornii sunt, în general, persoane timide și introvertite, însă acest lucru nu-i scutește de rele.

Se știe despre ei că sunt persoane ambițioase și ar merge până în pânzele albe pentru a-și atinge scopurile. În momentul în care rămân fără bani sau când în viața lor au schimbări radicale, acești nativi vor scoate toate armele pentru a preveni lucrurile pe care nu și le doresc în viața lor.

PEȘTI:

Nativii din pești au o mare capacitate de a disimula ce gândesc și ce cred și sunt acel gen de persoane din partea cărora te poți aștepta la orice. Acești nativi știu cum și când să se victimizeze pentru a obține absolut orice.

Pești se concentrează pe ceea ce vor să obțină și sunt extrem de calculați în acest proces, sunt perfizi și răzbunători. Pe scurt, acești nativi nu sunt totdeauna de încredere pentru că te pot trăda pentru binele propriu.

Sursa: estisuperba.ro

Recomandari