Antena Căutare

Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024. Se va lua în calcul despărțirea

Două zodii au parte de vești dezamăgitoare în anul care vine pe plan sentimental. Astrele prevăd că relațiile de cuplu pentru unii nativi se vor destrăma sau că vor fi foarte aproape de final. Iată cine sunt cei care întâmpină din ce în ce mai multe probleme în dragoste.

Imagine cu un cuplu care tocmai s-a certat, iar acum se gândesc la ce au de făcut. Galerie
Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024. Se va lua în calcul despărțirea. | Shutterstock

Anul 2024 aduce în multe relații de cuplu probleme care vor fi extrem de greu de depășit. Nativii celor două zodii mai puțin norocoase vor ajunge la capătul puterilor și nu vor știi cum să gestioneze emoțiile puternice care îi copleșesc.

Momentele dificile vor predomina, iar persoanele născute sub semnul celor două zodii vor avea parte de cele mai dure conversații și discuții din ultimul timp. Iată despre ce zodii este vorba.

Citește și: Luna decembrie va începe fantastic pentru nativii a trei zodii. Cum vor trece peste piedicile trecutului

Două zodii care întâmpină probleme în relațiile de cuplu în 2023

Nativii vor încerca din răsputeri să salveze relațiile în care sunt, însă acest lucru nu va putea fi posibil în toate cazurile. Discuțiile din trecut ies din nou la iveală și le amplifică pe cele din prezent, iar acest aspect este cât se poate de negativ. Partenerii se vor afla în sentimente contradictorii, iar despărțirea va fi singurul lor numitor comun, spun astrele.

Cele două zodii care trec prin momente dificile sunt Leul și Săgetătorul.

Zodia Leu

Deși există și altă zodie care va avea parte de certuri și discuții care să pună problema despărțirii, leul va fi cea care va simți că aici se termină totul. Superficialitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul relației s-ar putea să fie de ajuns pentru parteneri. Leii sunt impulsivi și aruncă cu vorbe grele, iar de data aceasta s-ar putea ca persoanele iubite să nu le mai tolereze un astfel de comportament.

Discuțiile sunt complicate, dar mai ales amplificate din cauza atitudinii pe care leii o au. Abordarea lor este mult prea agresivă, iar partenerii de viață s-au săturat să ia parte la certuri care nu duc nicăieri.

Relația de cuplu este pe cale să se destrame, iar o mare parte dintre lei vor considera că este mai bine așa.

Citește și: Cele 4 zodii a căror viață se îmbunătățește în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ce schimbări apar

Zodia Săgetător

Problemele vechi care nu au fost rezolvate până acum s-ar putea să reaprindă tensiunea dintre ei și parteneri. Este o perioadă plină de stres și momente grele, însă săgetătorii ar trebui să fie mai atenți la relația de cuplu pentru că începe să se clatine din ce în ce mai tare.

Partenerii sunt dezamăgiți de săgetători, deoarece nu sunt ascultați și înțeleși aproape niciodată. Dorința de a pune capăt relației va aparține, de asemenea, tot partenerilor, însă există o șansă prin care aceasta poate fi salvată.

Săgetătorii vor putea să gestioneze discuțiile contradictorii dacă și-ar lăsa orgoliul deoparte. Pentru un moment, aceștia trebuie să se gândească mai mult la fericirea persoanelor de lângă și să lupte pentru tot ce au clădit de-a lungul timpului dacă își doresc cu adevărat să continue relația de cuplu.

Citește și: Zodiile care au parte de vești bune pe plan financiar. Ce le rezervă astrele în anul 2024

Cele două zodii trec prin clipe stresante și supărătoare, însă pot ieși din astfel de situații dacă pun cap la cap tot ce se întâmplă și se axează mai mult pe fericirea persoanelor iubite.

Horoscop 29 noiembrie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt... Viața unor nativi se va schimba complet începând cu luna decembrie. Care sunt zodiile protejate de astre în ultima lună ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x