Căutare Live

Zodiile care vor avea un an dificil în 2022. Iată despre ce nativi este vorba

Iată cele trei zodii despre care astrologii nu prevăd lucruri prea bune în 2022. Oricum ar fi, însă, nativii trebuie să vadă oricând partea plină a paharului și să nu se lase doborâți de nimic, oricât de dificile ar fi situațiile prin care trec.

Zodiile care vor avea un an dificil în 2022

Shutterstock

De obicei, zodiacul vine cu vești bune pentru cei mai mulți dintre nativi, dar pentru trei dintre ele, anul 2022 nu arată deloc bine. Iată despre ce e vorba, conform stylecaster.com. Partea bună este că specialiștii au oferit și câteva sfaturi astfel încât lucrurile să nu fie atât de sumbre pentru acești nativi dacă vor ține cont de ele.

Zodiile care vor avea un an dificil în 2022

Lucrurile sunt relativ simple când vine vorba de astrologie. Fiecare planetă controlează o parte a existenției noastre: Venus se „ocupă” de dragoste și bani, Mercur, de comunicare, Neptun, de visurile și dorințele pe care le avem și așa mai departe. În 2022, lucrurile nu vor așa bune pe aceste planuri pentru trei dintre zodii.

Totuși, nu e cazul să vă panicați. Să ai cel mai rău an nu înseamnă că fiecare zi din anul respectiv va fi un coșmar. Totuși, pentru nativii acestor trei zodii, 2022 nu aduce lucruri bune, cel puțin nu așa vor părea atunci, dar pe termen lung se va dovedi că e bine că ele s-au întâmplat. Iată partea plină a paharului.

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 10 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Balanță

Pentru Balanțe, 2022 va fi „Anul adevărului”. O să ai tendința să îți ascunzi sentimentele în spatele unei „măști a distanțării emoționale”, dar nu o să poți să eviți asta la nesfârșit. Va trebui încă de la începutul anului 2022 să te confrunți direct cu oameni și situații din trecut și ar fi indicat să o faci de fiecare dată cu onestitate și sinceritate. E pentru binele tău.

Încearcă să fii sincer cu tine, să spui adevărul și o să vezi că o să fie spre binele tău. Totodată, acordă o atenție sporită felului în care comunici pentru că și aici s-ar putea să ai probleme. Cuvintele tale pot și vor fi greșit interpretate. Din 29 aprilie 2022 și până pe 8 octombrie 2022, s-ar putea să ai o perioadă tulbure și să fii instabil din mai multe puncte de vedere.

Leu

Leii trebuie să se pregătească pentru „Anul disconfortului”. 2022 o să fie anul care o să te răstoarne, care o să-ți dea lumea peste cap și care o să-ți demonstreze că poți să duci mult mai mult disconfort decât credeai. O să fie un an într-adevăr dificil pentru acești nativi, dar toate lucrurile prin care vei trece vor avea un scop. E timpul să înveți - încă o dată - din tot ceea ce ți se întâmplă.

Toate cele patru eclipse din 2022 vor avea o influență asupra ta. Chiar dacă iubești să fii în centrul atenției, ar fi bine ca anul viitor să te retragi într-un con de umbră și să ai o perioadă de introspecție și de muncă interioară. În plus, Uranus retrograd, care va avea loc în jurul datei de 24 august 2022 și care va sta așa până în 2023, o să te „forțeze” să observi unde anume ești blocat și ce anume să schimbi la tine, prin urmare.

E anul în care trebuie să te obișnuiești cu disconfortul. Disconfortul de a nu mai vorbi atât despre tine, de a nu mai fi în centrul atenției, disconfortul de a fi singur de multe ori și disconfortul de a nu mai primi totul pe tavă, așa cum vrei să se întâmple de multe ori.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Vărsător

Pentru Vărsători, 2022 o să fie „Anul înțelegerii”. În mare, te asemeni foarte mult cu Leii, așa că poți arunca o privire și la textul de mai sus, pentru că vei avea puncte comune cu ei. O să fie un an în care n-o să poți să „construiești” prea multe, deși poate că îți dorești acest lucru: o familie, o relație sau o carieră solidă, de pildă. E exact acea senzație că simți că stai tot timpul pe nisipuri mișcătoare, cu alte cuvinte.

Anul acesta, ar fi bine să încerci să înțelegi mai bine prin ce trec ceilalți, să fii orientat mai mult spre nevoile și dorințele lor, altfel o să treci prin multe conflicte și chiar despărțiri.

Oricum, Balanțele, Leii și Vărsătorii trebuie să țină cont de faptul că indiferent ce se va întâmpla în 2022 în viața lor, întotdeauna va exista și o parte pozitivă. Nimic nu e întâmplător și toate experiențele ne pot ajuta să „creștem”.

Horoscop zilnic 7 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și... Horoscop zilnic 8 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri