Zodiile lovite de ghinion în dragoste! Următoarele luni sunt critice pentru acești nativi și pot ajunge la divorț

 

Următoarele luni ale anului 2019 se anunță a fi extrem de dificile pentru mai multe zodii din horoscop, întrucât vor fi urmărite de ghinion în plan sentimental. 

Descoperă care sunt zodiile care vor suferi, mai jos: 

Scorpion

Tranzitul platenei Uranus, care este planeta marilor schimbări, aduce schimbări drastice în viețile persoanelor născute în zodia Scorpion. Acești nativi vor avea parte de răsturnări de situație în viața amoroasă, fapt pentru care pot ajunge chiar și la despărțire ori la divorț. Cei care sunt, însă, singuri, vor avea relații care nu vor dura și nici nu se vor implica afectiv. 

Fecioară

Printre persoanele care vor fi urmărite de ghinion în următoarea perioadă se numără și persoanele născute în zodia Fecioară. Tranzitul planetei Saturn le va aduce lecții dure de viață, ce se vor răsfrânge în plan sentimental. Ghinionul lor va ține, însă, din luna aprilie și din septembrie, până când Saturn va retrograda. 

Taur

Acești nativi se vor confrunta, în următoarele luni, cu schimbări în plan sentimental. Deși sunt caracterizați de statornicie și de stabilitate, în următoarele luni, ei se vor confrunta cu frustrări și dezechilibre. Mai mult de atât, pot ajunge să încheie o relație, însă nu vor avea nicio urmă de regret. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI