Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imaginea momentului pe Internet - dublura lui Donald Trump, o țărancă din Spania ce cultivă cartofi

Imagine virala pe Internet. O femeie în vârstă de 64 de ani din Galicia (Spania) i-a uimit pe toți cu înfățișarea sa. Femeia simplă de la țară care cultivă cartofi seamănă leit cu președintele american Donald Trump.

Dublura lui Donald Trump

Imagine virală pe Internet. O femeie în vârstă de 64 de ani din Galicia (Spania) i-a uimit pe toți cu înfățișarea sa. Femeia simplă de la țară care cultivă cartofi seamănă leit cu președintele american Donald Trump.

Doamna Dolores Leis Antelo, care nu frecventează Facebook sau alte rețele sociale și nici măcar nu are telefon, a devenit vedetă pe Internet fără voia ei. Totul s-a întâmplat când o jurnalistă care făcea un reportaj despre modul în care ploile au afectat recoltele de anul acesta i-a luat un interviu. Omul presei spaniole a rămas uimit de asemănarea izbitoare cu președintele Statelor Unite ale Americii - Donald Trump - , și a făcut publică poza ei pe contul de Twitter.

Imaginea momentului pe Internet - dublura lui Donald Trump, o țărancă din Spania ce cultivă cartofi

Mama Dolors nu are nici telefon, nici Internet

Reacția celor din spațiul virtual a fost de mare amploare, astfel că și presa americană a tocat subiectul: liderul mondial seamănă lei cu o țărancă.

Pentru că mama Dolores nu are telefon sau Internet, fiicele ei i-au arătat motivul tam-tam-ului mondial. Femeia simplă de la țară a izbucnit în râs... ”O fi de la culoarea părului!”...

sursa: elhelaraldo.com

Recomandari