InCity Residences un nou complex imobiliar în București

 

Clienții care caută apartamente de calitate în centrul capitalei pot merge la vizionări în noul complex imobiliar InCity Residences. Iată ce aduce complexul pe piața imobiliară:

InCity Residences este un loc în care modernul întâlnește produsele și serviciile de calitate, dar și oază urbană, prin faptul că este înconjurată de mii de metri pătrați de spații verzi.

Acesta este situat la 500 de metri de Piața Alba Iulia, și dispune de 500 de apartamente în patru imobile ale proiectului.

Fațada este acoperită cu material alpolic de foarte bună calitate, un compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, asigurând astfel o izolație performantă. Apartamentele un mobilier de bucătărie cu un design contemporan, plus electrocasnicele de ultimă generație.

Ansamblul oferă 13 tipuri de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 63 și 265 mp. Acestea au suprafețe care pornesc de la 63 de metri pătrați și ajung până la 265 de metri pătrați

În zonă sunt restaurante, școli, parcuri, piețe, farmacii, dar și mijloace de transport în comun și centre comerciale precum București Mall. 

                  

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe