Mașini germane vs. japoneze

 

Majoritatea șoferilor cataloghează mașinile 2 categorii: germane sau japoneze. Iată care sunt cele mai bune, conform specialiștilor în domeniu:

Pentru început, germanii au dezvoltat industria auto cu mult timp înaintea japonezilor, iar cele mai multe mașini bune de pe piață sunt din Germania. Tot mai multe anunțuri cu mașini de vânzare specifică în descriere că mașina are ca țară de proveniență Germania, asta pentru că români preferă mașinile germane.

De exemplu, cele mai rapide SUV-uri sunt produse de nemți, acestea sunt Mercedes G-Class 65 AMG, Audi Q7 Porsche Cayenne, BMW X6M. Și japonezii au scos la vânzare mașini de teren, dar niciunul nu are performanțele unuia produs în Germania.

                  

Cele mai populare mașini germane sunt BMW și Mercedes catalogate ca mașini de lux în această perioadă. Pe CarZZ.ro sunt peste 6.300 de anunțuri cu mașini marca BMW de vânzare din toată țara.

Audi este încă o marcă care a plecat din Germania și a ajuns în topul celor mai bine vândute mașini în ultimii ani. Nici o mașină germană nu a putut întrece la categoria viteză un Audi RS4.

                  

Mașinile germane oferă o calitate și un confort aparte, în timp ce japonezii plusează pe tehnologie, dar în topul preferințelor românilor rămân tot mașinile germane, greu de egalat de cele japoneze. Găsește mașina pe care ți-o dorești pe CarZZ.ro, ai peste 100.000 de oferte cu mașini de vânzare.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe