Mașini second-hand cu transmisie automată care costă sub 5000 de Euro

 

Tot mai mulți români sunt atrași de libertatea pe care o oferă o mașină automată, dovadă stau numărul tot mai mare de cumpărători care aleg o mașină cu transmisie automată. Iată care sunt cele mai ieftine mașini automate la mâna a doua care se află pe piață:

BMW E 46 este o mașină populară în România, dotată cu o cutie automată in 4 sau 5 trepte, extrem de fiabilă si foarte bine facută.

Alfa Romeo a scos o serie de mașini cu transmisie robotizată pe care au numit-o Selespeed      

Cutia de viteze este una manuală, dar ambreiajul a fost înlocuit cu unul electronic care poate fi acționat de un buton. Aceste mașini schimbă vitezele foarte ușor și sunt îndrăgite de participanții la raliuri. 

         

O cutie automată stă foarte bine pe o mașină SUV, iar modelul care nu depăsește 5000 de euro la mâna a doua este Jeep Grand Cherokee, o mașină special creată pentru terenu accidentat și pentru drumurile de munte.

Încă o mașină care merită să fie cumpărată la mâna a doua este Volkswagen dotata cu o cutie automată, fie el  Passat, Golf sau Bora este foarte fiabil.  

       

Dacă ești un împătimit al mașinilor cu transmisie automată sau îți dorești o mașină manuală pentru tine și familia ta, pe CarZZ.ro găsești peste 100.000 de oferte din domeniul auto pentru toate buzunarele.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe