Nunta regală, umbrită de un nou scandal. Sora lui Meghan Markle, acuzații dure

 
+3 click pentru
galerie

Nunta regală dintre Meghan Markle și prințul Harry este tot mai umbrită de scandaluri. De data aceasta, sora vitregă a viitoarei mirese face acuzații grave la adresa Familiei Regale Britanice, pe motiv că nu l-a ajutat pe tatăl (Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani), după ce a sufreit atacul de cord. Mai mult, aceasta pune tot pe seama nunții regale faptul că bărbatul este în stare gravă.

După ce săptămâna trecută a suferit un atac de cord, tatăl lui Meghan Markle a trecut printr-o intervenție în urma căreia i s-au implantat trei stenturi. Acesta este încă în spital, motiv pentru care nu va putea participa la nunta regală. Sora vitregă a viitoarei mirese dă vina pe Familia Regală Britanică pentru situația tatălui lor, dar și pe Meghan. Femeia susține că tatăl lor nu a primit niciun ajutor financiar din partea viitorului ginere și că Meghan nu s-a interesat de el. 

     

În plus, Samantha ar fi suferit, de asemenea, un accident de mașină  în urma confruntărilor cu paparazzi.

      


Nunta prinţului Harry al Marii Britanii (33 de ani) cu actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) va avea loc sâmbătă, 19 mai, la capela St. George din Castelul Windsor. Cei aproximativ 800 de invitaţi au primit un ghid amplu cu instrucţiuni pe care trebuie să-l respecte cu sfinţenie, potrivit presei internaţionale.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE