Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Orice poveste are un început, ea începe cu Agenția de Casting

Orice poveste are un început. A ta  sau a celor dragi ție, poate începe cu AgențiaDeCasting.ro. Fie că vrei să faci figurație, fie că ai un copil cu talente actoricești, fie că tu ai talent actoricesc și vrei să le arăți tuturor de ce ești în stare, fie că vrei să fii model, cascador, solist/muzician, povestea începe cu AgentiaDeCasting.ro.

Orice poveste are un început. A ta sau a celor dragi ție, poate începe cu AgențiaDeCasting.ro. Fie că vrei să faci figurație, fie că ai un copil cu talente actoricești, fie că tu ai talent actoricesc și vrei să le arăți tuturor de ce ești în stare, fie că vrei să fii model, cascador, solist/muzician, povestea începe cu AgentiaDeCasting.ro.

Pe AgențiaDeCasting.ro castingul este la el acasă, iar prioritatea acestei agenții o reprezintă mulțumirea clientului și a actorilor sau figurației deopotrivă. De ce să alegi AgențiaDeCasting.ro? Fiindcă vei descoperi cel mai mai reușit mix de casting pe care l-ai putea găsi.

Nu vei cunoaște o echipă simplă, ci vei descoperi un amestec de calități care sunt valorificate în orice moment în interesul celor care apelează la serviciile sale. De asemenea, vei descoperi o echipă cu experiență în acest domeniu. Este o experiență moștenită de la CV Entertainment.

Profesionalism, creativitate și spirit de echipă sunt trei calități cu care a intrat în această colaborare Hello Entertainment. Enjoy Casting a adus baza de date, logistica, dorința de evoluție și prospețimea. Rezultatul este unul surprinzător și tentant. Pentru tine nu va lucra doar o agenție, vor lucra trei agenții. Povestea va începe într-un mod cu totul aparte și va continua la fel.

Vrei totuși altceva? Nicio problemă. În anul 2012, AgențiaDeCasting.ro a creat o nouă strategie. Astfel, pe lângă echipa pregatită să susțină orice proiect, a creat o nouă echipă care se ocupă non stop de înnoirea bazei de date astfel încât tot timpul la această agenție vei găsi orice tip de persoane și personaje: bebeluși, copii, tineri, vârsta a doua, vârsta a treia și, de ce nu, chiar și pe Moș Crăciun.

Aici vei găsi figurație simplă, specială, actori, cascadori, animatori, modele, mascote, chelioși, bărboși, rapperi, rockeri, punkeri, cântăreți de muzică populară, tenori, trubaduri, animale, locații, mașini, biciclete, trotinete, role, bucătări, gurmanzi, negri, asiatici, români, chiar și scoțieni! Aici vei găsi un adevarat HYPERMARKET de TIPOLOGII!

Dar asta nu e tot. Indiferent de povestea pe care vrei să o începi, vei avea parte de servicii la un preț avantajos, deoarece această echipă de profesioniști nu calculează profitul în monede, ci în clienți. În plus, filosofia agenției se bazează pe patru principii fundamentale:

Respect

Oamenii din această echipă sunt prețuiți. Fiecare om care calcă pragul agenției este prețuit așa cum se cuvine. De asemenea, calitatea umană este prețuită. Și fiindcă dăruiesc respect, reprezentanții Agenției de Casting primesc respect.

Corectitudine

Înainte de orice, această echipă dă dovadă de corectitudine față de oameni, față de proiectele de care se ocupă, dar, mai ales față de ea însăși.

Rigoare

Pentru a face lucrurile bine, trebuie să vezi, să cercetezi, să soluționezi orice dilemă, săpând în profunzime. Orice lucru bine făcut, este un lucru de durată. Este o carte de vizită ce recomandă.

Operativitate

Rapiditatea cu care AgențiaDeCasting.ro răspunde nu este un fapt extraordinar. Dar este exact ceea ce ai nevoie când crezi că ai epuizat toate soluțiile la problemele tale.

Așadar, dacă vrei ca povestea ta, oricare ar fi ea, să aibă un început aparte, ai nevoie de AgențiaDeCasting.ro. De ce? Deoarece echipa sa este una unită, pune munca pe primul loc, muncește și în zilele de sărbătoare dacă are proiecte, este lipsită de fairplay față de concurenții amatori, lipsită de experiență în procesul de-a GAFA în devafoarea clientului, nepoliticoasă fiind nu spune PA niciunui proiect.

Pentru ca povestea ta să aibă un sfârșit aparte, ai nevoie de o echipă aparte. Ai nevoie de echipa Agenției de Casting, care te va ajuta să-ți scrii povestea...una pe zi ce trece mai frumoasă...una aparte.

Recomandari