Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Recomandări pentru o mai bună utilizare a ATV-urilor pe timp de iarnă

Întreținerea ATV-urilor, a scuterelor și a motocicletelor este un capitol foarte important, cu atât mai mult în sezonul rece. Pentru că una dintre cele mai mari provocări o reprezintă temperaturile scăzute, iată câteva sfaturi pentru o mai bună utilizare a ATV-ului tău pe timp de iarnă.

Întreținerea ATV-urilor, a scuterelor și a motocicletelor este un capitol foarte important, cu atât mai mult în sezonul rece. Pentru că una dintre cele mai mari provocări o reprezintă temperaturile scăzute, iată câteva sfaturi pentru o mai bună utilizare a Atv-ului tău pe timp de iarnă:

Pentru început nu se recomandă să speli un ATV iarna decât în situații speciale, din cauza riscului mare de îngheț. Trebuie să fie folosită apă caldă și un săpun neabraziv. Este foarte important ca această activitate să se desfășoare într-un spațiu închis și relativ încălzit.

Atunci când anumite componente sunt înghețate, din cauza acesteia, nu trebuie să forțați autovehiculul. Aceste componente se pot degrada sau rupe atunci când sunt înghețate.

În ceea ce privește combustibilul, specialiștii vă sfătuiesc să țineți rezervorul plin tot timpul. Astfel puteți preveni condensarea și umezeala în rezervor. Echipamentul de protecție este foarte important, atât iarna, cât și în restul anului, de aceea Lajumate.ro te așteaptă cu peste 13.000 de oferte cu accesorii auto.

Dacă vrei să îți cumperi un ATV, un scuter sau o motocicletă, pe Lajumate.ro găsești peste 4.000 de anunțuri din categoria Motociclete - ATV - Scutere cu prețuri pentru toate buzunarele.

Recomandari