Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Sfaturi pentru un machiaj reușit in zilele în care porți ochelari

Ochelarii de vedere sau de soare nu sunt meniți să ascundă un machiaj nereușit al ochilor, dimpotrivă ei pot scoate în evidență un make-up reușit. Iată câteva sfaturi de machiaj pentru persoanele cu ochelari:

Ochelarii de vedere sau de soare nu sunt meniți să ascundă machiajul ochilor, dimpotrivă ei pot scoate în evidență un make-up reușit. Iată câteva sfaturi de machiaj pentru persoanele cu ochelari:

Ochelarii creează o umbră pe față tocmai de aceea trebuie să folosești un corector pentru început, să estompezi zonele întunecate din jurul ochilor. Pe Lajumate.ro găsești peste 7.000 de oferte cu produse cosmetice și aparate de îngrijire personală pentru toate buzunarele.

Dacă vorbim despre umbre, atunci este bine de știut că acestea trebuie să fie în culori neutre sau luminoase, nu creea efecte de umbre din machiaj în culori închise, pentru că în acest fel riști ca ochii tăi să arate obosiți și încercănați. Alege o pereche de ochelari cu rame mari pentru a avea mai mult spațiu de machiat în zona ochilor.

În continuare, urmează să folosești un tuș. Lasă marginile ochelarilor să fie limita unde se încheie linia de tuș. O linie de tuș subțire este potrivită pentru o pereche de ochelari firavi cu rame subțiti, iar pentru cei mai groși cu rame voluminoase poți opta pentru o linie mai groasă.

În ceea ce privește rimelul, este indicat ca acesta să confere volum genelor pentru că nu vrei gene lungi care să atingă lentilelel ochelarilor, ci dimpotrivă gene scurte și puternic conturate. La final mai rămâne să îți conturezi sprâncenele pentru un machiaj al ochilor senzațional, iar acum vei arăta perfect.

Intră și tu pe Lajumate.ro, site-ul de anunțuri gratuite numărul 1 din România și alege dintre cele peste un milion de anunțuri, ce produse și aparate ai nevoie pentru îngrijirea personală și nu numai.

Recomandari