Soluție de a face bani din imobiliare pe termen lung- închirierea

Cumpărătorii de locuințe din ziua de astăzi au o viziune pe termen lung și mizează pe obținerea unui profit din închiriere.

Cumpărătorii de locuințe din ziua de astăzi au o viziune pe termen lung și mizează pe obținerea unui profit din închiriere.

Un fapt foarte interesant este că pe această „carte” nu pariază doar „micii” investitori, aflați în postura de cumpărători, ci și unii din rândul dezvoltatorilor.

Agenția imobiliară Nordis a anunțat lansarea a două ansambluri rezidențiale destinate exclusiv închirierii. Pentru a fi mai ușor de administrat, cele două clădiri rezidențiale au un număr redus de locuințe, fiind alcătuite, mai exact, din 19, respectiv 30 de apartamente. Majoritatea unităților locative sunt cu trei camere, au suprafețe de aproximativ 100 de metri pătrați și se pot închiria mobilate sau nemobilate.

Apartamentele au suprafețe vitrate mari și sunt dotate cu finisaje și, la cerere, mobilier de calitate superioară; recepțiile clădirilor sunt elegante, iar fiecare apartament are alocate locuri de parcare.

„Pentru familiile mai exigente sau cu un număr mai mare de membri există și apartamente de tip penthouse, cu patru camere și terase generoase, cu vedere panoramică”, precizează reprezentanții Nordis. Având în vedere amplasamentul, dar și facilitățile și condițiile oferite de cele două proiecte, aceștia estimează că vor putea obține un nivel al chiriei pe care mulți investitori l-ar considera satisfăcător, anume 1.100-1.200 de euro pe lună.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 35.000 de oferte cu apartamente de închiriat din București, dar și din celelalte orașe ale țării.

Ultimele știri