Sunt de pe altă planetă! Dacă știi vreun nativ Vărsător, atunci cu siguranță vei aproba toate aceste lucruri despre el!

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că horoscopul și-a desemnat câștigătorul la categoria cel mai încăpățânat nativ. Despre ce zodie este vorba?

Persoanele născute în perioada 21 ianuarie – 19 februarie sunt printre cele mai independente, intelectuale, ingenioase și versatile persoane din întreg zodiacul, mare parte și datorită influenței planetei tutelare, Uranus.

Deși par retrași și impasibili, Vărsătorii sunt extrem de prietenoși dacă ajungi să îi cunoști mai bine. Iubesc oamenii și de aceea se implică mereu în acțiuni caritabile pentru a-i ajuta.

Vărsătorul este cea mai independentă zodie, pentru el libertatea este echivalentă cu independența și originalitatea. Va incerca mereu să schimbe regulile, legile pe care unii le respectă fără să se clintească. Urăște să se supună regulilor, este un rebel. Poate și de aceea, imaginea filmului “Rebel fără cauză” a fost aleasă un vărsător, James Dean.

Este încăpățânat, visător, uneori melancolic. Este generos și face des fapte bune, dar pozează în persoana rece și distantă. Trece ușor de la o stare la alta și totuși, dacă își pune ceva în minte, nu se lasă până nu obține. Cariera este importantă, dar nu ține la bani.

Ultimele știri