Antena Căutare

TESTUL lui Carl Jung. Ce animal vezi prima dată? Asta spune tot despre tine

Avertisment! Cine a văzut un pinguin...

În secolul XX, psihologul și psihiatrul Carl Gustav Jung, fondatorul psihologiei analitice, folosea testele asociative pe post de detector de minciuni.

Astfel de teste se bazează pe reacția instantanee a subiecților, nedândul-le oportunitatea de a gândi ceea ce văd în fața ochilor. Prin testul propus, o adaptare a testelor lui Carl Jung, vom încerca să-ți oferim informații prețioase ascunse în subconștientul tău, pe care, în viața de zi cu zi le ascunzi. Avertisment! Cine a văzut un pinguin... e ”caz de tratat la specialist”! :D

Pentru ca testul să fie valid, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi, să privești imaginea de mai sus și.... să ai încredere în subconștientul tău. Apoi, răspunde la întrebare: Ce animal ai văzut prima dată?

TESTUL CHEII NU MINTE! Alege o cheie și descoperă care este personalitatea ta ascunsă!​

Articolul continuă după reclamă

1. Dacă ați văzut o pisică...

Alegerea indică faptul că nu doriți să vă începeți munca, tânjiți după o vacanță, ca pisica... după mângâiere. De fapt, sunteți atât de comozi, încât nu vreți să vă dați jos de pe scaun nici măcar până-n colțul străzii. Tot ce vreți să faceți este să vă relaxați citind cartea preferată și savurând un ceai călduț! Avem dreptate?

2. Dacă ați văzut un câine...

Simțiți sprijinul celor din jur, iar asta vă determină să luptați contra tot și toate. Dar luați fiecare bătălie în nume propriu și vedeți dacă puteți să o rezolvați fără ajutorul cuiva. Oamenii pot să-și schimbe oricând punctul de vedere și v-ați putea trezi că sunteți lăsați baltă!

3. Dacă ați văzut un leu...

Sunteți de-a dreptul irezistibili! Nu din cauza coafurii ori a stilului vestimentar, e pur și simplu farmecul personal cu care ați fost înzestrați de la Natură. Sunteți în centrul atenției și e greu ca cineva să vă dea uitării. De aceea, nu uitați să îi tratați pe ceilalți ca de la egal la egal, aroganța e doar la un pas...

4. Dacă ați văzut un cal...

Pentru moment, simțiți că cineva sau ceva vă îngrădește libertatea. Probabil, aveți nevoie de o vacanță, însă task-urile nu vă permit. Calmați-vă! Așteptarea și eficiența sunt calități aale animalului ales de dumneavoastră.

5. Lebăda

Sunteți îndrăgostiți. Probabil de aceea totul în jur vi se pare minunat, chiar și casiera morocănoasă și frustrată de la magazinul din colț... Traverasați o perioadă minunată, cel puțin până la viitorul salariu! :)

6. Pinguinul

Cum de ați văzut asta? Nu este niciun pinguin! De vină este doar imaginația bogată cu care ați fost înzestrați și care îi disperă pe toți cei apropiați! Fără a face alte aluzii! :)

Ce să mănânci în post ca să nu te îngrași. 7 reguli de AUR... Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți iei copilul în călătorie, pe croazieră. Cinci sfaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x