Căutare Live

Vezi ce alimente îți îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare!

Care este legătura dintre alimentație și funcționarea creierului? Cercetătorii au aflat cum ceea ce mâncăm ne influențează creierul. Iată care sunt cele mai bune alimente pentru creierul tău:

Care este legătura dintre alimentație și funcționarea creierului? Cercetătorii au aflat cum ceea ce mâncăm ne influențează creierul. Iată care sunt cele mai bune alimente pentru creierul tău:

  • Afinele sunt fructe pe care le poți consuma zilnic, pentru că au multe beneficii pentru sănătate și un gust delicios în acelasi timp! Ele sunt bogate în vitamina C, vitamina K si fibre.
  • Broccoli este unul dintre cele mai bune alimente pentru creierul tău. Nivelul ridicat de vitamina K și colina, menține acuitatea memoriei. Este bogat în vitamina K si colina, vitamina C și fibre.

  • Sfecla este bogată în antioxidanți care protejează de cancer și curăță sângele de toxine. Sfecla e buna coapta sau in salate in variate combinatii creative este un aliment bun pentru creier.
  • Țelina are puține calorii și este plină de beneficii pentru corpul uman. Antioxidanții și polizaharidele acționează ca un antiinflamator natural și pot atenua simptomele afecțiunilor inflamatorii, ca de exemplu durerile articulare. Ea are o abundență de vitamine, minerale și nutrienți cu foarte puține calorii.

Vezi cele mai noi oferte cu produse alimentare de pe Lajumate.ro. Peste 2.800 de anunțuri cu produse alimentare de la comercianți din toate zonele țării.

Îți plac tocurile înalte? Vezi la ce riscuri te expui dacă mergi pe tocuri!... Ce își doresc femeile să primească de 1 Martie?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri