Căutare Live

Vezi ce avantaje au casele cu mansardă

În ultimii ani, tot mai mulți oameni renunță la ideea de a locui într-un apartament si opteaza pentru construirea unei case in zona rurala sau intr-o zona limitrofa orasului unde locuiesc si muncesc. Poluarea, aglomerația și dorința de a avea un spațiu mai mare sunt doar câteva dintre cauzele care conduc la această decizie.

În ultimii ani, tot mai mulți oameni renunță la ideea de a locui într-un apartament si opteaza pentru construirea unei case in zona rurala sau intr-o zona limitrofa orasului unde locuiesc si muncesc. Poluarea, aglomerația și dorința de a avea un spațiu mai mare sunt doar câteva dintre cauzele care conduc la această decizie.

Primul lucru de care se va bucura locuința ta este izolarea suplimentară. Studiile demonstrează faptul că umiditatea si frigul din casă pătrund prin gurile de aer din acoperis. Prin urmare, terminand casa cu o mansarda vei reusi sa sigilezi fiecare fisura si implicit sa imbunatatesti conditiile termice ale casei talei.

Vei avea parte de mai mult spatiu. Construind o mansardă deasupra casei tale, vei putea sa folosesti spatiul pentru depozitarea lucrurilor sezoniere sau chiar pentru locuire. Foarte multe proiecte de casa cu mansarda sunt construite in ideea de a folosi spatiul superior pentru camere suplimentare sau zona de joaca pentru copii.

Prin terminarea casei cu o mansarda, vei conferi un plus de valoare estetica casei si o vei transforma intr-o locuinta cocheta. Amenajata intr-un stil cosy, mansarda poate fi locul ideal unde sa iti petreci zilele ploioase si friguroase, alaturi de intreaga familie.

O casă cu mansardă este mai ieftina de construit in detrimentul casei cu etaj. Practic vorbind, mansarda joaca rolul unui etaj dar si al unui pod in acelasi timp. Vei economisi considerabil materialele de constructie, iar timpul de executare se va reduce si el.

Vezi cele mai noi oferte cu vile și case scoase la vânzare pe HomeZZ.ro.

Era ca oricare nou-născut, dar când s-au uitat cu atenție la gurița lui, medicii au încremenit! Cazul este unic în lume!... Vezi de ce ar trebui să alegi sertarele pentru mobila de bucătărie...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri