Vezi ce oraș din România a înregistrat cea mai mare creștere la prețul apartamentelor!

Prețurile apartamentelor din bloc s-au majorat în toate marile orașe ale țării în al doilea trimestru al acestui an, dar cea mai mare creștere a avut-o capitala Moldovei, după spusele specialiștilor.

Prețurile apartamentelor din bloc s-au majorat în toate marile orașe ale țării în al doilea trimestru al acestui an, dar cea mai mare creștere a avut-o capitala Moldovei, după spusele specialiștilor.

Dintre oraşele analizate, cele mai mari creşteri s-au înregistrat în Iaşi, unde valorile de piaţă pe metru pătrat în apartamentele în bloc au urcat în medie cu 6,11% faţă de trimestrul anterior, dar şi în Timişoara (+4,90%), Cluj-Napoca (+4,27%), Braşov (+3,62%) şi Constanţa (+2,26%). În Bucureşti, creşterea a fost mai moderată, de 1,82%, dar per total, ritmul de creştere din majoritatea oraşelor a fost mai semnificativ în trimestrul al doilea faţă de primul trimestru

Sectoarele din București, cinci din şase au înregistrat în al doilea trimestru din 2017 creşteri pentru proprietățile imobiliare. Astfel, sectorul 3 a condus în clasamentul creşterilor, cu un avans de 3,41%. Sectoarele 6 şi 4, după ce înregistraseră mici scăderi în trimestrul anterior, au fost pe plus în Q2, cu 2,58%, respectiv 2,49%.

Valoarea de piaţă pe metru pătrat în apartamentele de bloc a urcat cu 2,26% şi în sectorul 2, în timp ce în sectorul 5 creşterea a fost subunitară, de 0,87%. Singurul sector care a înregistrat o scădere, deşi nesemnificativă, de -0,09%, a fost sectorul 1, după ce, în trimestrul anterior, avusese o evoluţie pozitivă (+3,61%).

Pe HomeZZ.ro găsești peste 30.000 de anunțuri cu apartamente din București scoase la vânzare.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri