Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Visezi la o casă la țară departe de zgomotul din oraș? Așa se poate împlini!

Casa la țară este visul orășeanului. Lucrurile sunt ceva mai simple decât par la prima vedere, atâta vreme cât cauți liniștea, tihna, confortul minim necesar.

Limitează-te la o suprafață locuibilă de cel mult 100 de mp. Alege case pe un singur plan cu baie si bucatarie. Locația trebuie să fie în mediul rural pentru costuri mici de constructie sau achizitie. Accesul la reteaua de apa si curtent elegric este esențial, canalizarea si reteaua de gaze sunt secundare.

În ceea ce privește cheltuielile pentru ridicarea unei casei, acestea sunt mai mici, decât cele pentru o casă în oraș. Și cheltuielile de întreținere sunt mai mici, iar impozitul pentru o casă de mici dimensiuni este mult mai mic.

Durata de execuție a unei case mici este mai scurtă, uneori chiar la jumătate. De regula un proiectele de case in mediul rural se preteaza pentru folosirea altor materiale decat caramida si beton. Lemnul si alte materiale neconventionale se preteaza cel mai bine pentru constructia unei case mici. Construita din lemn, de exemplu, pretul unei case mici devine mai mult decat rezonabil.

Fa o compartimentarea eficienta, alege ferestrele largi si, eventual terase si verande, care toate fac dintr-o casa la tara o solutie excelenta nu doar asociata cu ideea de casa de vacanta. Veranda mareste casa cu costuri minime si avantaje maxime. Vara, veranda este o veritabila sufragerie, este locul in care se poate sta toata ziua.

Dacă ai nevoie de materiale de construcții pentru noua ta casă, atunci intră pe Lajumate.ro, aici ai peste 5.000 de oferte din care poți alege.

Recomandari