Antena Căutare

Vrei să fii un bun vorbitor în public? Vezi cum îți poți ține emoțiile în frâu atunci când vorbești în public!

Vorbitul în fața unui grup de oameni poate fi stresant. Dacă ai fluturi în stomac atunci când ești pus în situația de a fi un orator, atunci aceste trucuri îți pot fi de folos pentru a-ți ține în frâu emoțiile:

Vorbitul în fața unui grup de oameni poate fi stresant. Dacă ai fluturi în stomac atunci când ești pus în situația de a fi un orator, atunci aceste trucuri îți pot fi de folos pentru a-ți ține în frâu emoțiile:

Recunoaște că este absolut normal să ai emoții în fața unor astfel de situații. Mark Twain spunea că ”există două tipuri de oratori: aceia care devin agitaţi şi aceia care sunt mincinoşi”. Emoţii au inclusiv persoanele care ţin discursuri șapte zile din șapte.

O mare parte din stresul legat de discurs are legătură cu teama de necunoscut. În timp ce vorbești exersează discursul în minte. Este foarte ușor să reduci nivelul de stres eliminând cât mai multe necunoscute.

În ziua în care urmează să vorbești în fața unui grup de oameni este indicat să te hidratezi, să faci sport și să mergi la toaletă. Atunci când ești deshidratat ai o stare de oboseală accentuată și nu te vei putea concentra. O simplă plimbare prin parc te poate relaxa, profită de timpul liber și fă puțină mișcare.

Atât de mulţi oameni spun să tragi aer adânc în piept şi să te relaxezi. Acest exerciţiu de respiraţie chiar funcţionează.

Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare prin cursuri avizate în domeniu. Intră pe Lajumate.ro și vezi cele mai noi anunțuri care conțin cursuri de specializare.

Trucuri eficiente pentru un somn liniștit al bebelușului tău... Ce trebuie sa știi înainte de a-ți cumpăra un teren agricol! Cât durează procesul de vânzare?...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x