Specialiștii americani: “44% dintre români locuiesc cu părinții pentru că nu-și permit o locuință”

 

Specialiştii din cadrul University College London au realizat un studiu, în urma căruia au aflat că  peste 44% din tinerii români nu au resurse financiare pentru a-şi cumpăra o locuinţă şi sunt obligaţi să stea cu părinţii. Iată care sunt cele mai avantajoase oferte de pe piaţă:

Potrivit specialiştilor englezi, România se află pe locul 25 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene la nivelul problemelor de locuire. Acest lucru este din cauza faptului că la noi povara costurilor de locuire este foarte mare. Mai mult decât atât, românii se situează pe penultimul loc în ceea ce priveşte plata facturilor la utilităţi.

În statele nordice doar 4% dintre tineri stau cu părinţii, în timp ce în Franţa procentul acestora este de 11%. Pe de altă parte, Italia se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi a României.

Dacă te-ai săturat să stai cu părinții, poate că ar fi o idee bună să analizezi ofertele imobiliare de pe HomeZZ.ro şi să vezi dacă poți contracta un credit imobiliar standard sau unul de “Prima Casă”. 

                     

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe