Vrei să-ți cumperi un apartament? Vezi ce buget au românii

 

Românii caută cele mai bune oferte când vine vorba de achiziționarea unei locuințe. Iată ce sume sunt dispuși să plătească aceștia pentru un apartament:

Dezvoltatorii imobiliari s-au lăsat influențați de noile cereri de pe piață, tocmai de aceea au scăzut prețurile locuințelor de vânzare, dar au și redus considerabil suprafața și bineînțeles numărul de camere.

În 2009, cei mai mulți cumpărători căutau apartamente de lux. Prețul unui asemenea apartament care avea 2 sau 3 camere, situat în București era de circa 100.000 de euro.

Vezi cele mai ieftine apartamente cu 2 camere, scoase la vânzare din toate zonele țării.

În 2016 predominau vânzările de apartamente cu 2 camere în proporție de 48%, iar pe următorul loc se situau apartamentele cu 3 camere în proporție de 32%. Pe ultimul loc se clasează vânzarea de garsoniere care a înregistrat un procent de aproximativ 13% la finalul lui 2016.  

În ultimii ani cererea pentru apartamente mai scumpe de 80.000 de euro a scăzut. Cei mai mulți români caută să își cumpere apartamente care costă între 60.000 și 80.000 de euro. Această schimbare a apărut din cauza crizei economică care a condus la modificări drastice pe piața imobiliară .

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.  

                         

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe