Mangaliţa

DUMINICĂ | ora 20.00

Organigrama aparatului de specialitate al primarului și a serviciilor publice de interes local

 
+2 click pentru
galerie

Primarul orașului Mangalița este Stelian Manole,cunoscut de toată lumea ca domnu’ Stelu, stâlpul de rezistență al orașului. Împreună cu o echipă abilă, promptă și foarte organizată, se află în această poziție de conducere de șașe mandate, adică din anul 1995, iar daca va fi reales în funcție de comunitatea mangalițeană, va deveni cel mai longeviv primar din România.

Aparatul de specialitate al primarului merge ca un ceas elvețian, tot înainte, sub atenta supraveghere a secretarei primarului, Flori. Acesta este alcătuit din oameni desăvârșiți de profesionalism, fiecare ramura a serviciilor publice de interes local și nu numai fiind tratată, dacă este rănită, de doamna consilier de sănătae în funcție: domnișoara Emilia Vulpe. În cazul în care ne vom confrunta cu o fisură a aparatului economic, doamna Doina Rogojinaru este cea mai în măsură persoană pentru a trata deficitul sau surprlusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indisensabilului dosar cu șină. Pe lângă biroul doamnei Rogojinaru puteți găsi, în majoritatea timpului, un cetățean cu mustață. Acesta este soțul doamnei Rogojinaru și atât.

 Aparatul juridic este reprezentat cu onoare de domnul consilier juridic Tudor, numai cu acordul și pe semnătura mamei dumnealui. Domnul Dumitru Bozovici este cel care se ocupă de investigații și anchete independente, pe când seful poliției din Mangalița – Sică – patrulează și încercuiește orașul pentru a-l feri de cotropitori și de dușmani. Inspecțiile generale sau particulare sunt coordonate cu un real succes, uneori demne de cartea recordurilor, pentru că domnul Corneliu este mereu cu ochii după pradă. Gabi este cel mai tânăr angajat al primăriei și a avut nenumărate funcții de interes public, cea mai importantă dintre acestea fiind titulatura permanentă și irevocabilă de nepotul primarului.

Program de audienţe:
În fiecare zi de mâine și în a cincea săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10:00.

ATENȚIE: PROGRAMUL SE SCHIMBĂ DIN TOAMNĂ

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vAfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI