Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Mangalița, un nou serial la Antena 1: actori, personaje, distribuție completă

Iubitori de seriale de comedie au parte de o surpriză, în toamna 2019. Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, va avea în distribuție actori de renume ce vor interpreta personaje absolut savuroase.

Actori Mangalita- serial de comedie Antena 1

Iubitori de seriale de comedie au parte de o surpriză, în toamna 2019. Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, va avea în distribuție actori de renume ce vor interpreta personaje absolut savuroase.

Serialul de comedie Mangalița, care va începe, în toamna 2019, la Antena 1, îl are în centrul atenției pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea orașului de peste 20 de ani. Primarul orașului Mangalița a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, Stelu trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Ca să supraviețuiască politic și administrativ, mai exact, ca să prindă cel de-al optulea mandat consecutiv, domnul primar din Mangalița, Stelian Manole, trebuie să organizeze el însuși o mică revoluție. Astfel, viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Mangalița e o localitate situată în provincie, într-un loc idilic și frumos, în care corupția, absurdul și incompetența sunt la ele acasă. Mangalița e un oraș în care până și soarele răsare doar dacă vrea primarul.

Serialul Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din serialul Mangalița, spune Gabriel Popescu, producătorul general.

Serial Mangalița. Actori principali, distribuție completă

Mangalița actori: Serialul Mangalița ce va fi difuzat la Antena 1 îi are în rolurile principale pe actorii: Teodor Corban, Constantin Pușcașu, Andreea Bibiri, Alina Berzunțeanu, Angel Popescu, Nicu Banea, Ilona Brezoianu, Alex Bogdan, Pavel Bârsan și Ștefan Stan.

Pe lângă aceștia, producția Antena 1 va avea invitați surpriză, actori mari, care vor interpreta roluri episodice în serialul Mangalița. În total, peste 60 de actori se află în distribuția serialului Mangalița.

Actori Mangalița, distribuție completă

  • Teodor Corban - primarul din Mangalița

Teodor Corban, actorul principal din serialul Mangalița, este cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Personajul Stelian Manole, primarul orașului Mangalița, a fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare și nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.

  • Constantin Pușcașu interpretează personajul inspectorului general Corneliu

Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, inspectorul Corneliu din serialul Mangalița nu are simțul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcționar public și își ghidează absolut toată viața după regulile acestora. Se visează un mini-șef și mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.

  • Alex Bogdan - polițistul Sică

Polițistul Sică este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuși. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.

  • Andreea Bibiri - Doctorița Emilia Vulpe din Mangalița

Doctorița Emilia Vulpe e îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună.

  • Ilona Brezoianu interpretează personajul Flori - secretara primarului din Mangalița

Nu foarte inteligentă, dar săritoare, Flori e amanta de avarie a lui Stelu. Visează să ajungă actriță la Hollywood, iar Stelu i-a promis c-o să o ajute.

  • Nicu Banea - Gabi, nepotul lui Stelian Manole

Gabi, nepotul primarului Stelian Manole, jucat de tânărul actor Nicu Banea, este pe post de șofer, bodyguard și om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală și de curse de mașini. Deseori nu înțelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Flori.

Citește și: Organigrama aparatului de specialitate al primarului și a serviciilor publice de interes local

  • Alina Berzunțeanu intepretează personajul contabilei Doina Rogojinaru

Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indispensabilului dosar cu șină.

  • Angel Popescu - Marcel, soțul ținut sub papuc

Marcel este soțul contabilei Rogojinaru, e groaznic de intimidat de ea și veșnic ținut sub papuc.

  • Pavel Bârsan - juristul Primăriei

Tudor, juristul primăriei, este jucat de Pavel Bârsan. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.

  • Ștefan Pavel - în rolul lui Dumitru Bozovici, tânărul care speră să aducă schimbarea în Mangalița

Dumitru Bozovici este tânărul idealist, absolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în țară să schimbe ceva. E principial, idealist și vrea să-l dea jos pe primar cu orice preț. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viața reală.

Citește și: Marian Duță, vacanță cu peripeții în Mangalița: "N-am furat, dom'le nimeni, nimic. Aici oamenii sunt proști de cinstiți!"

Ce alți actori supriză vor fi prezenți în serialul de comedie Mangalița și cum va reuși domnul primar Stelu să organizeze lucrurile în oraș, telespectatorii vor vedea, în curând, la Antena 1.

Serialul Mangalița online

Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise și informații din timpul filmărilor, urmărind conturile oficiale ale serialului Mangalița:

⇒Facebook Mangalița

⇒Instagram Primăria Mangalița

Mai multe noutăți despre serialul Mangalița, pe site-ul Antena 1 ⇒ https://a1.ro/primaria-mangalita

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA