Căutare Live

Păzitorul Mangaliței a băgat spaima-n primar! Flori și Sică s-au bătut pe o mașină de lux și au dezgropat sentimente vechi. Ce s-a întâmplat în episodul 7 din sezonul 2 Mangalița

Legenda spune că în nopțile cu lună plină, Păzitorul Mangaliței iese pe străzi și rezolvă problemele orașului: astupă gropile, golește coșurile de gunoi, face semne de marcaj, repară băncile. În episodul 7 al sezonului 2, identitatea supereroului a fost dezvăluită!

O groapă de doi metri din orașul Mangalița nu este astupată de un an. Locuitorii vor ca primarul Stelian Manole să rezolve această problemă, doar că edilul are o explicație pentru orice.

„Mi se rupe...inima, că Primăria nu poate să asupe această groapă. Noi vrem, dar, in păcate, nu se poate. Pentru a astupa groapa, trebuie să tăiem bani de la sănătate, de la copii, de la ajutoarele pentru bătrâni”, a spus primarul.

Flirtul zilnic al primarului Stelian Manole a fost întrerupt de o veste cutremurătoare: în toiul nopții, cine a astupat-o pe gropinela, celebra deja groapă din Mangalița!

„Cine a îndrăznit s-o astupe?! Nu există Păzitorul Mangaliței, nu mai credeți în toate prostiile”, a răbufnit primarul.

Mai mulți mangalițeni primesc un mesaj pe telefon care îi anunță că au câștigat o mașină, la o tombolă organizată de o marcă de bere din localitate.

Stelian Manole află că Doamna Dana este Păzitorul Mangaliței. Primarul promite că își va face treaba de aici încolo dacă cea pe care o place va renunța să se mai îmbrace în Păzitor.

Identitatea Păzitorului Mangaliței a fost dezvăluită! Primarul Stelian Manole e devastat: „Tu ești?! Tu, o ființă așa gi...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x