Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Ce s-a întâmplat în Mangalița, episodul nouă. Primarul Stelu are asigurare că va câștiga mandatul, Emilia o vorbește de rău pe Flori, iar Doina are parte de un accident de proporții în baie

În episodul nouă din Mangalița, primarul Stelu face show! Încearcă să adune voturi cu ajutorul nepotului său, dar nu mai are nevoie pentru că rivalul vine și îi dă totul pe tavă: "Nu am cum să mă lupt cu tine!".

Mangalița, episodul nouă

Doina, accident de proporții la baie: "Marcele, mi-ai omorât părul. Ce ai de spus în apărarea ta?"

Doina, vrând să facă baie a sesizat că dușul nu merge. În timp ce cerea ajutor de la Marcel, iubitul ei partener, dușul a pornit și i-a stricat părul acesteia.

Doina se aranjase pentru că mine au un botez la care voia să arate impecabil, însă "un degajament" al dușului i-a stricat și părul și planurile!

"Ca să fie bine, să nu fie rău!". Primarul Stelian Manole, vulpe bătrână vrea să sperie internetul și să câștige voturi

În serialul Mangalița, episodul nouă, primarul Stelian Manole sperie internetul cu un video destinat tinerilor. Iată cum vrea edilul să câștige voturi.

Ca să-i crească prezența pe rețelele soicale primarului Manole, acesta pune în aplicare tacticile secrete ale neputului său. Acestea le-a învățat de la o fostă prietenă care era influencer pe internet!

"Unchiule, ai încredere în mine. E fix ce trebuie ca să-ți crească prezența, că asta îți lipsește ție pe internet. Ca să ai prezență pe net trebuie să fii blanao!", spune nepotul primarului

Ușuratica Flori este luată la ochi de Emilia: "M-a lucrat meseriș data trecută. Își merită toți banii"

Emilia și Doina s-au întâlnit și au început să "discute" despre ușuratica Flori, care a tras-o în piept pe Emilia la un moment dat, fapt care a făcut-o să o privească cu alți ochi.

"Noi suntem un exemplu de moralitate! Uite așa strici imaginea instituției și a orașului!", spune Emilia. Deși unt prietene spune despre aceasta că este ca o pisică, "adună toți motanii în călduri!"

Emilia este pusă de-a binelea pe bârfă!

Doina se pare că nu vrea să o judece pe Flori sau s[ mai discute ceva despre ea în lipsa acesteia: "Gata! Cine suntem noi să judecăm?"

Primarul Stelu Manole, o nouă lovitură: "Simona Halep are noroc că nu m-am apucat de tenis!"

În serialul Mangalița, episodul 9, primarul Stelu Manole primește o veste neașteptată de la cel mai mare rival al său. Lupta pentru voturi pare a fi câștigată din nou de edil.

Contracandidatul se pare că cedează în fața primarului Stelu și îi spune că nu are cum să mai lupte cu el pentru că este de neînvins.

Edilul se simte mândruși știe că merită pe deplin să fie în funcția de primar!

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro