Antena Căutare

Marcel s-a întors la școală, dar e pus în dificultate de profă: ”De ce au băgat ăștia atâtea cifre la Istorie? E matematică, sau ce?”

Marcel, soțul directorului economic al primăriei - Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală, însă întrebările puse de profa de istorie îl pun în dificultate. 

Marcel, soțul directorului economic al primăriei - Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală, însă întrebările puse de profa de istorie îl pun în dificultate.

Are mai bine de 40 de ani și vrea să-și termine liceul, însă orele de curs îl pun în dificultate teribil. De această dată, a avut probleme la Istorie: ”De ce au băgat ăștia atâtea cifre la Istorie? E matematică, sau ce?”, s-a întrebat el atunci când a fost întrebat între ce ani a domnit Ștefan cel Mare.

Un oraș terorizat de un câine maidanez, o secretară în lacrimi și un elev de 48 de ani! Ce s-a întâmplat în al treilea e... Primarul Stelian Manole, scos din minți la ”Mangalița”: ”Abia aștept să văd groapa aia pentru care m-am ridicat de la ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x