Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Doi hoți de identitate periculoși au ajuns în Mangalița! Primarul Stelian Manole, fugărit de unul dintre ei. „Băi scârnăvie, tu faci mișto de mine?”

Doi hoți de identitate periculoși au ajuns în Mangalița, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie. Primarul Stelian Manole a fost fugărit de unul dintre ei.

Hoții de identitate, operați să arate la fel ca primarul Stelian Manole și ca Marcel Rogojinaru, în „Mangalița”.

Cei doi hoți de identitate au fost operați într-un cabinet medical clandestin din Tiraspol, astfel încât să arate exact ca primarul Stelian Manole (Teodor Corban) și suflătorul șef de la spații verzi, Marcel Rogojinaru (Angel Popescu).

Cei doi infractori au luat drumul Mangaliței ca să-l găsească pe „nemernicul cântător Bebe de la Mangalița (Sergiu Costache)”, și să recupereze inelul cu diamante al miresei pe care celebrul manelist l-a luat la plecare, de la nunta la care a cântat.

Însă, cum la sosirea în Mangalița se cerea o băută, a apărut și primul necaz. Primarul a ajuns să fie fugărit de către infractorul care a luat înfățișarea lui Marcel Rogojinaru. Infractorul cu chipul lui Marcel nu a acceptat „obrăznicia” celui pe care îl credea infractorul deghizat în Stelian Manole.

„Băi scârnăvie, tu faci mișto de mine? Eu te-am trimis după bani și tu vii cu glume despre nevastă-mea?”, i-a spus infractorul cu chipul lui Marcel Rogojinaru adevăratului Stelian Manole.

Și totul după ce Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel) a fost cât pe ce să meargă să îl reclame pe primar la poliție, după ce l-a văzut, de fapt, pe hoțul lui de identitate furând bani de la un minimarket.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro