Antena Căutare

Hoții de identitate din „Mangalița”, amenințați cu apă sfințită! Cum a dat de bucluc adevăratul Marcel Rogojinaru. „Spălăm putina!”

În ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie „Mangalița”, situația s-a complicat tot mai mult în prezența celor doi infractori care au fost operați ca să arate la fel ca primarul Stelian Manole și ca Marcel Rogojinaru. Ultimul dintre ei, cel real, a fost arestat.

Hoții de identitate din „Mangalița”, amenințați cu apă sfințită! Cum a dat de bucluc adevăratul Marcel Rogojinaru. „Spălăm putina!”
Hoții de identitate din „Mangalița”, amenințați cu apă sfințită!

După ce pretinsul Marcel Rogojinaru a fost prins făcându-i avansuri doctoriței Emilia Vulpe (Andreea Bibiri) și după ce a fost amenințat de preot cu apă sfințită, infractorul a decis că e cazul să spele putina.

Nici primarul Mangaliței nu a scăpat fără să îi fie stricată… Reputația. „Sosia” lui a lăsat de înțeles că ar fi amantul Doinei Rogojinaru.

„Serghei, schimbare de plan! Spălăm putina!”, i-a spus hoțul de identitate cu fața lui Marcel celuilalt infractor, cu chipul primarului.

A urmat o învălmășeală. Adevăratul Rogojinaru a ajuns să fie arestat.

„Sărăciilor, m-a cerut de nevastă!”. Secretara Flori s-a ales cu un inel de logodnă cu diamant, de la Bebe! Cum a făcut ... S-a lăsat cu bătaie generală în Mangalița! Infractorii, față în față cu mangalițenii! „Veniți la noi să faceți scandal ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x