Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Hoții de identitate din „Mangalița”, amenințați cu apă sfințită! Cum a dat de bucluc adevăratul Marcel Rogojinaru. „Spălăm putina!”

În ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie „Mangalița”, situația s-a complicat tot mai mult în prezența celor doi infractori care au fost operați ca să arate la fel ca primarul Stelian Manole și ca Marcel Rogojinaru. Ultimul dintre ei, cel real, a fost arestat.

Hoții de identitate din „Mangalița”, amenințați cu apă sfințită!

După ce pretinsul Marcel Rogojinaru a fost prins făcându-i avansuri doctoriței Emilia Vulpe (Andreea Bibiri) și după ce a fost amenințat de preot cu apă sfințită, infractorul a decis că e cazul să spele putina.

Nici primarul Mangaliței nu a scăpat fără să îi fie stricată… Reputația. „Sosia” lui a lăsat de înțeles că ar fi amantul Doinei Rogojinaru.

„Serghei, schimbare de plan! Spălăm putina!”, i-a spus hoțul de identitate cu fața lui Marcel celuilalt infractor, cu chipul primarului.

A urmat o învălmășeală. Adevăratul Rogojinaru a ajuns să fie arestat.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro