Antena Căutare

Nea Mihai a pus mână pe armă și este pregătit să apere Magalița de cotropitori. „Sunt spioni capitaliști. Vor să ne fure aurul și petrolul!”

Veștile proaste circulă repede, atât de repede încât Nea Mihai este deja gata de război în episodul 11 din Magalița. Acesta a pus mâna pe armă și se pregătește să dea piept cu străinii cotropitori.

Nea Mihai a pus mână pe armă și este pregătit să apere Magalița de cotropitori. „Sunt spioni capitaliști. Vor să ne fure aurul și petrolul!”
Nea Mihai a pus mână pe armă și este pregătit de război

Nea Mihai, cu steagul într-o mână și cealaltă pe armă, iese să se lupte cu străinii care au venit să cotropească orașul Mangalița. Acesta este oprit de Flori și primarul Stelian Manole.

Primarul și Flori izbucnesc în râs atunci când îl văd pe Nea Maricel echipat de război.

„Măi Nea Mihai, ce am vorbit noi la ședință? N-am spus că trebuie să-i primim pe străini așa cum se cuvine?”, îl întreabă amuzat primarul Stelian Manole pe Nea Mihai.

Nea Mihai știe una și bună, străinii nu sunt prieteni cu românii, „numai codru-i frate cu românul!”.

”Sunt spioni capitaliști. Vor să ne fure aurul și petrolul!”, strigă Nea Mihai furios.

Flori face o criză de nervi: „Dacă mi se rupe o unghie, uit de repectul pentru boșorogi și dau cu matale de pământ!”

Aproape de locul unde războiul stă să înceapă, cei doi străini sunt închiși în mașina de poliție. Gabi stă de pază pentru a se asigura că nu fug nicăieri.

Vezi materialul video pentru a afla cum rezolvă primarul Stelian Manole războiul și ce se întâmplă cu cei doi străini în mașina de poliție.

„Comisia de la Uniunea Europeană” bagă spaima în comunitatea din Mangalița... Primarul Stelian Manole face un gest umanitar și îi mituiește pe străinii care au ajuns în Mangalița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x