Antena Căutare

Polițistul Sică și ajutorul lui, Gabi, anchetă de proporții la Primăria Mangaliței! Cutia de donații furată stârnește un scandal uriaș

Cel de-al șaselea episod al serialului ”Mangalița” aduce un moment de tensiune printre localnici, întrucât cutia de donații a fost furată. 

Așadar, în cadrul acestui episod, polițistul Sică, șeful Poliției Locale, dar și nepotul primarului, Gabi, care visează să devină polițist, demarează o anchetă pentru a stabili cine a furat cutia de donații pentru orfani.

Polițistul Sică începe să cerceteze la fața locului, iar apoi, pentru că nu reușește să afle nimic, el se întoarce la bărbatul care furase 30 de lei și căruia i-a confiscat banii.

”Știam eu că n-o să rezolvi nimic. Ești un simplu milițian.”, îi spune consilierul care i-a cerut ajutorul polițistului Sică.

Polițistul Sică îi dă lecții lui Gabi după ce prinde un hoț: ”Vezi cum se câștigă la aparate fără să intri în sala de jo... Stelian Manole, criză de gelozie după ce Relu îi face o mărturisire: ”Am cunoscut-o aici, pe hol, are părul scurt!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x