Antena Căutare

Manelistul Bebe din Mangalița are probleme! Bubu Ireversibilu` îl provoacă la un duel! „Există un singur prinț de diamant”

În episodul 2 din sezonul 2 al serialului Mangalița, manelistul Bebe a dat de probleme serioase! Ce decizie trebuie să ia?

Bebe, autoproclamatul rege manelelor din Mangalița, are mari probleme! Acesta pare că nu mai poate să cânte manele, fix într-un moment în care adversarul care tânjește la titlul de manelist șef în Mangalița îl provoacă la duel!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestea nu prea l-a bucurat, iar reacția sa nu a întârziat să apară! Ce decizie a luat și cum a privit întreaga situație?

Află totul urmărind materialul video de mai sus din episodul 2 din sezonul al serialului Mangalița!

Ca pe vremea lui Ștefan cel Mare! Primarul Stelu a tras cu arcul să fixeze fântâna, dar a nimerit un personaj cheie!... Primarul Stelu are probleme uriașe! Neluțu l-a băgat în bucluc cu japonezii! Ce s-a întâmplat în episodul 2 din sezonul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x