Căutare Live

Mangalița, orașul cu doi primari! Stelian Manole vrea explicații: „ V-au spălat pe creier. V-au cumpărat pe nimic”

Mangalița, sezon 2. Episod 1. Ce s-a întâmplat cu orașul său în absența sa? Primarul Stelian Manole a convocat o ședință de urgență.

Primarul pușcăriaș iși cu asalt fostul birou, unde îl găsește pe primarul interimar, Dumitru Bozovici, care se ascunde sub birou în clipa în care vede cine îi trece pragul.

„Mă, Stelu e un om fericit, generos, bun creștin. Stelu nu e deranjat de faptul că tut e-ai crezut primar în locul lui. Stelu te iartă! Dar nu toată lumea-i Stelu, Mitică. Vezi tu, românii sunt un neam foarte necăjit și pe bună dreptate! Uită-te și tu: vara e prea cald, iarna e prea frig, sunt săraci, sunt conduși de idiotic, sunt urâți toți, mai puțin femeile.

Prin urmare, singura lor speranță sunt băuturica și țigărușa. Ce te-ai gândit tu? Să le vinzi și ultima speranță pe biciclete electrice și trotinete?”, i-a spus primarul lui Dumitru Bozovici.

Ce s-a întâmplat cu orașul Mangalița?! Mesajul ce îi dă fiori reci primarului Stelian Manole:„ Primul oraș fără alcool ș... Sică a dat de necaz! A fost prins în fapt cu noua cucerire, chiar în mașina de Poliție: „De ce nu mi-ai zis că ai iubită...
Ultimele știri