Antena Căutare

Paula Chirilă a revenit la marea ei dragoste, actoria! Actrița a spus "DA" provocării de a interpreata un persoanj care nu îi seamănă deloc în noul sezon Mangalița din 22 februarie

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie Mangalița, care va începe, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1 aduce, pe lângă personajele consacrate, unele noi. Dana și Svetlana, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor descoperi chiar din primul episod al noului sezon, vor fi interpretate de Paula Chirilă și Cătălina Mihai.

Paula Chirilă a revenit la marea ei dragoste, actoria! Actrița a spus "DA" provocării de a interpreata un persoanj care nu îi seamănă deloc în noul sezon Mangalița din 22 februarie
Paula Chirilă a revenit la marea ei dragoste, actoria!

După câteva călătorii în lumea muzicii și a televiziunii, Paula Chirilă și-a ascultat vocea inimii și a intrat, din nou, pe drumul aventuros și ofertant al actoriei.

Paula o va interpreta în serialul Mangalița pe Dana, o femeie "periculoasă" care a "îngropat" câțiva soți de-a lungul timpului. Aceasta este proprietara restaurantului preluat de la Turcu.

"E o femeie cochetă, dar păstrând proporțiile, pentru că Dana se întoarce undeva la țară, adică nu e vreo divă de la Hollywood, ci una de Mangalița.", spune Paula Chirilă.

Actrița a spus "DA" provocării de a interpreta un persoanj care nu îi seamănă deloc. Paula va trebui să intre în pielea unei persoane diametral opuse, ceea ce nu este deloc ușor, dar nimic nu îi poate sta în cale unui om în pieptul căruia bate o inimă de actor.

"La personajul acesta îmi place că nu seamănă în nici un fel cu mine", pune Paula Chirilă.

Paula Chirilă s-a născut la Iași în data de 21 iunie 1975 și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași, promoția 1998. Tot în 1998, a debutat în actorie pe scena Teatrului de Stat din Oradea cu rolul „Rosine” din „Bărbierul din Sevilia”.

Paula este actriță de film, radio, teatru, voce și televiziune, și prezentatoare de televiziune din România.

Paula Chirilă revine pe micile ecrane în sezonul 2 al serialului de comedie Mangalița: "Doamna Dana a îngropat câțiva soți, e periculoasă!"

În anul 2016, actrița a prezentat reality show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" în locul Mirelei Boureanu Vaida.

Timp de trei ani, actrița a jucat la Teatrul din Oradea, iar alți trei la Teatrul de Nord din Satu Mare. Pentru o scurtă perioadă de timp, Chirilă a cântat cu formația Boema din Oradea.

Pe micile ecrane, actrița debutat cu rolul Anei, în filmul „Margo” (2006), regizat de Ioan Carmazan. Tot în anul 2006, în urma rolului său din scurtmetrajul „Nunta”, obținând premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie“ la Festivalul internațional de teatru și film „Hyperion“.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x