Antena Căutare

„Am inventat o limbă și păcălesc oamenii pe stradă, de plăcere”. Paula Chirilă și Cătălina Mihai, dezvăluiri despre „Mangalița”, sezonul 2 – Video

Paula Chirilă și Cătălina Mihai au făcut dezvăluiri din culisele sezonului 2 al serialului „Mangalița”. Una dintre ele a mărturisit că a inventat o limbă și păcălește oamenii pe stradă, de plăcere.

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie Mangalița, ce va începe, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1 aduce, pe lângă personajele consacrate, unele noi.

Dana și Svetlana, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor descoperi chiar din primul episod al noului sezon, vor fi interpretate de Paula Chirilă și Cătălina Mihai. Cele două actrițe au venit în platoul Observator și au făcut dezvăluiri din culise.

„În spatele camerelor este foarte frig. Am filmat când erau multe grade cu minus afară și noi începusem să filmăm anumite secvenșe, eram în fustițe scurte, bluzițe, și a venit frgiul peste noi și a trebuit să suportăm. Aveam niște plasturi ce te încălzeau la spate”, a spus Paula Chirilă.

„Pentru mine a fost ceva foarte nou, deoarece e primul serial pentru mine. Am cochetat cu teatrul și cu filmul, dar cu un serial, mai ales de comedie, în niciun caz. E foarte faină atmosfera și felul în care s-au purtat”, a spus și Cătălina Mihai.

Despre personajul ei, Svetlana, actrița Cătălina Mihai a spus că nu îi seamănă deloc.

„Nu semănăm aproape deloc, pentru că Svetlana este o puștoaică care nu prea își dă seama ce se întâmplă pe lumea asta. Nu își dă seama nici ce stârnește în jurul ei. Are o candoare de asta și o naivitate pe care nu o recunosc neaparat la mine”, a explicat Cătălina Mihai.

Tot ea a mărturisit că a inventat o limbă ce sună ca rusa, cu care păcălește oamenii pe stradă, de plăcere.

„Eu am invenat o limbă care sună a rusă. Nu știu o boabă de rusă. De foarte multe ori mint oameni pe stradă că sunt rusoaică. De plăcere”, a spus ea.

Paula Chirilă a spus, de asemenea, că între ea și personajul ei, doamna Dana, există o diferențp majoră: „Doamna Dana are o istorie maritală destul de bogată, spre deosebire de mine. La mine a fost o singură cosnicie, doamna Dana a trecut prin vre șapte, și toți s-au prăpădit. Fostul meu soț trăiește, să îl țină Dumnezeu sănătos!”.

Sezonul 2 al serialului de comedie „Mangalița” revine sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1.

Paula Chirilă a revenit la marea ei dragoste, actoria! Actrița a spus "DA" provocării de a interpreata un pers... Primarul Stelian Manole și Marcel, pușcăriași de lux! Svetlana le îndulcește zilnic viața: „Vreau să-mi faci lucrul ăla ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x