Antena Căutare

Poveste de groză din Mangalița! Gabi se transformă într-un vampir și apare brusc la o înmormântare

Momente de groază în episodul 11 din serialul Mangalița! Gabi s-a transformat în vampir pentru a păcălii europenii veniți în vizită în Mangalița.

Poveste de groză din Mangalița! Gabi se transformă într-un vampir și apare brusc la o înmormântare Galerie
Gabi s-a transformat în vampir

În încercarea primarului de a le arăta europenilor unde s-au dus banii lor, l-a pus pe Gabi să se deghizeze într-un vampir, iar un magazin de funerarii a fost transformat în Castelul Dracula.

Gabi s-a poziționat frumos în coșciug, așteptând să vină primarul cu oaspeții strâini, însă între timp lucrurile s-au complicat puțin. Până au ajuns vizitatorii, Gabi a fost încurcat cu un cetățean al orașului și dus la priveghi, iar cetățeanul decedat a rămas să fie prezentat în fața străinilor.

Surpriza mare a venit atunci când primarul a văzut că în locul lui Gabi era persoana decedată, iar Gabi nicăieri! Dar surprinși au fost și apropiații decedatului, când Gabi a sărit din coșciug ulrând de mama focului.

Primarul Stelian Manole face un gest umanitar și îi mituiește pe străinii care au ajuns în Mangalița... Ce s-a întâmplat în Mangalița, episodul 11. Doi cetățeni străini aduc panica în Mangalița, toată lumea crede că sunt ven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x