Poveste de groză din Mangalița! Gabi se transformă într-un vampir și apare brusc la o înmormântare

Momente de groază în episodul 11 din serialul Mangalița! Gabi s-a transformat în vampir pentru a păcălii europenii veniți în vizită în Mangalița.

Gabi s-a transformat în vampir

În încercarea primarului de a le arăta europenilor unde s-au dus banii lor, l-a pus pe Gabi să se deghizeze într-un vampir, iar un magazin de funerarii a fost transformat în Castelul Dracula.

Gabi s-a poziționat frumos în coșciug, așteptând să vină primarul cu oaspeții strâini, însă între timp lucrurile s-au complicat puțin. Până au ajuns vizitatorii, Gabi a fost încurcat cu un cetățean al orașului și dus la priveghi, iar cetățeanul decedat a rămas să fie prezentat în fața străinilor.

Surpriza mare a venit atunci când primarul a văzut că în locul lui Gabi era persoana decedată, iar Gabi nicăieri! Dar surprinși au fost și apropiații decedatului, când Gabi a sărit din coșciug ulrând de mama focului.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri