Primarul Stelian Manole vrea să facă un parc de distracții în Mangalița, iar Marcel, suflătorul de frunze șef, face o descoperire șocantă

Serialul de comedie Mangalița continuă diseară, 1 noiembrie, de la ora 22:15, la Antena 1, cu un nou episod. Stelian Manole, primarul localității Mangalița (interpretat de Teodor Corban), are planuri mărețe: vrea să construiască Mangalițaland, cel mai mare “porc de distracții” din România.

Mangalițaland va fi un fel de “parc de distracții, dar bazat pe porc românesc”, după cum explică chiar el, un loc în care doritorii să se poată plimba cu “Expresul Caltaboșului” ori să aibă parte de senzații tari în “Casa bântuită de jumări”. Problema apare însă atunci când domnul Stelu află de la directorul economic Doina Rogojinaru (Alina Berzunțeanu) că terenul pe care vrea să construiască parcul de distracții aparține bisericii. Ce soluție va găsi el, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, de la ora 22:15, în episodul intitulat “Sfântul Stelian”.

În același episod, Marcel Rogojinaru (Angel Popescu), soțul Doinei, proaspăt promovat suflător de frunze șef, face o descoperire șocantă, iar consilierul Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel) află un secret care îl uluiește. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în episodul Mangalița de diseară, de la ora 22:15.

Primarul Stelian Manole vrea să facă un parc de distracții în Mangalița,  iar Marcel, suflătorul de frunze șef, face o descoperire șocantă

Din distribuție mai fac parte: Andreea Bibiri (Emilia, consilier pe probleme de sănătate), Alex Bogdan (Sică, șeful poliției locale), Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului), Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului), Constantin Pușcașu (Corneliu, inspector general), Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei), Ion Arcudeanu (moș Mihai, cel mai vârstnic angajat al primăriei), Constantin Florescu (părintele Eugen).

Primarul Stelian Manole vrea să facă un parc de distracții în Mangalița,  iar Marcel, suflătorul de frunze șef, face o descoperire șocantă

În acest episod, telespectatorii o vor vedea în rolul bibliotecarei pe Ioana Corban, fiica actorului Teo Corban, interpretul primarului. Ce relație există în serial între bibliotecara Ioana și primarul Stelian Manole, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, de la ora 22:15, într-un nou episod Mangalița.

Ultimele știri